Moda

Spremaš se za kupnju blagdanskih poklona? Evo nekoliko ideja koje smo našle na Answearu

Blagdansko vrijeme je pred vratima i već naveliko razmišljamo što pokloniti nama dragim osobama. Neke od nas su možda ranije obavile kupnju božićnih poklona, dok neke to obavljaju u zadnji čas. Mi smo vam pripremile nekoliko ideja koje bi vam mogle pomoći u odabiru idealnih božićnih poklona. Za inspiraciju smo posjetili online modnu trgovinu Answear, vodeću europsku internetsku platformu za kupovinu odjeće koja u svojoj ponudi ima odjeću, obuću i modne dodatke više od 400 poznatih svjetskih marki.

Ideje za poklon za nju

Kao poklon prijateljici, kumi ili drugoj dragoj osobi koja je ljubiteljica mode preporučamo malu i praktičnu torbicu, kao savršen završetak svakog pomno osmišljenog outfita. Svaka žena bit će sretna ako na poklon dobije cipele, posebno neke koje već dugo gleda u webshopu njene omiljene online trgovine Answear.

Zima je pred vratima pa se možete odlučiti i za tople, ali udobne čizme. Naravno, tople čizme mogu biti i jako praktičan poklon, posebice ako se zajedno s prijateljicom uputite do neke od popularnih adventskih lokacija. Na Answearu se nalaze i druge zanimljive odjevne kombinacije kategorizirane prema stilovima – za djevojke koje vole svečaniji izgled uz visoke pete ili pak opuštenu eleganciju uz tople zimske odjevne komade.

 | Autor: Answear Answear

Ideje za poklon za njega

Ako se pitate što pokloniti svome dečku, prijatelju ili bratu evo nekoliko prijedloga koji bi im mogli izmamiti osmijeh na lice.

Svaki muškarac razveselit će se satu koji može biti elegantni modni dodatak njegovome stilu ili pak pravi partner u sportskim aktivnostima. S obzirom na hladnije dane dobra ideja za poklon je i vunena kapa, a nećeš pogriješiti ni ako se odlučiš za toplu pidžamu. Na webshopu Answeara nalazi se i zasebna rubrika s idejama za poklone za muškarce, s prijedlozima za klasične, sportske ili casual odjevne kombinacije pa je moguće pronaći za svakoga ponešto.

 | Autor: Answear Answear

Za više ideja slobodno posjeti answear.hr jer te u ovoj online modnoj trgovini čeka više od 94.000 trendi proizvoda! Answear svim kupcima garantira dostavu unutar 24 sata, stoga požuri i obavi svoj božićni shopping na vrijeme. Dobro je znati da se na Answear webshopu nalaze i zasebne rubrike s idejama za poklone za žene i muškarce pa je potraga za božićnim poklonima lakša no ikad. Za sve narudžbe iznad 300 kuna osigurana je besplatna dostava, a u slučaju da trebaš zamijeniti neki proizvod, Answear ti nudi i besplatan povrat.

 

Photo: Answear