Moda

Sportska odjeća kao inspiracija za dizajnerske komade

Kako izgleda kada domaća moda prošeće zagrebačkim ulicama? Ovako, ako iza dizajna stoji Mirjam Krajina

Streetwear ili popularna sportska odjeća koja je iz teretana prešla na gradske ulice poslužila je kao inspiracija mladoj dizajnerici Mirjam Krajini. Tako je u novoj kolekciji Krajina predstavila baš takve komade. Sportske veste s velikim prorezima koji su ispunjeni tilom. Kombinacije crne, bijele i sive kao stvorene su za sportski look.  | Autor: Matej Jurčević Matej Jurčević

Također, haljine Mirjam Krajine samo su na prvi pogled sportske, dok na drugi pogled postaju pravi gradski statement odjevni komad koji se dobro kombinira i s visokim čizmama. 

 | Autor: Matej Jurčević Matej Jurčević

Ova kolekcija kao da je stvorena za svačiji ormar - za vječnu fashionisticu koja prati trendove, za klasičarku koja voli crno-bijelo, ali i casual tip cure koja će rado iz tenisica uskočiti u štikle.

 | Autor: Matej Jurčević Matej Jurčević

Vizual kampanju za novu kolekciju Mirjam Krajine snimio je Matej Jurčević, dok je model, Tiju Marcijuš, stilizirala Mimi Rončević, a za make up je bila zadužena Samanta Mihaela Šafran.

Možda vas zanima Što su nam domaći dizajneri pripremili za jesen? Rubrika Moda Moda

Samo za miss7, Mirjam Krajina je snimila nekoliko Insta Storyja sa snimanja i otkrila u kakvim su nemogućim uvjetima snimali kolekciju.

Photo: Matej Jurčević

Komentari 0