Moda

SportiCool – sportska odjeća koju svi žele

SportiCool odjeća primjerena je za sve vrste sportskih aktivnosti - rekreativne i profesionalne...

SportiCool je popularan brend sportske opreme namijenjen rekreativcima i aktivnim sportašima kojima su udobnost, kvaliteta i cool dizajn podjednako važni. Osjećati se ugodno i slobodno, a pritom dobro izgledati, ono je što vježbači traže, i pronalaze u visokokvalitetnoj sportskoj odjeći SportiCool. 

Različite boje, dezeni i printevi prepoznatljivi su aduti SportiCool ženskih i muških tajica, hlača i majici. Odjeća izrađena od funkcionalnih materijala brzo se suši i pruža suhoću tijekom treninga raznih intenziteta. 

SportiCool tajice izvrsno prijanjanjaju uz tijelo, prozračne su i vrlo izdržljive, a anitcelulitni modeli zahvaljujući srebrnim ionima posjeduju antibakterijska svojstva koja iritaciju kože svode na minimum. Kako bi se osigurala maksimalna udobnost tijekom nošenja svaki detalj je pomno osmišljen, široka pasica savršeno fiksira modele i ne dozvoljava smicanje čak ni kod zahtjevnijih pokreta ili plesa. 

 | Autor: arhiva arhiva

SportiCool odjeća primjerena je za sve vrste sportskih aktivnosti - rekreativne i profesionalne, a jedinstveni uzorci privlače pozornost prije, tijekom i nakon treninga. Osjećajte se dobro i uvijek težite višem!

OTVOREN WEB SHOP

Izlozi sa slikama, opisi proizvida, kao i informacije o dostupnost sad su na dohvat ruke. Novi SPORTICOOL WEB SHOP predstavlja cjelovitu ponudu šarenih artikala i simpatičnih dodataka koji uljepšavaju život, i rekreaciju čine ugodnijom! 

Povodom otvaranja web shopa za svaki kupljeni artikl do 01.03.2017. SportiCool poklanja gratis dostavu i 7 dana treninga u najteretani u Zagrebu - Sparta Gym.

Više informacija na Facebook stranici i webu SportiCool.

Photo: arhiva

Komentari 0