Moda
1/8

Spektakularno otvorenje Olimpijskih igara: Ples, pjesma i predivna Gisele

Brazilsku supermodel oduševio je sve prisutne, kao i one pred malim ekranima, a dojam je dodatno podigla i poznata pjesma koja je pratila njen hod

Ljetne Olimpijske igre u Rio de Janeiru službeno su započele, a Brazilci su na otvorenju priredili pravi spektakl. Slavlje je započelo kada su poznati stadion Maracana preplavili performeri u plavo-srebrnim kombinezonima koji su mahali ogromnim folijama oponašajući oceanske valove.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Tema večeri bila je zaštita okoliša, a nakon što je na podu stadiona projiciran znak mira, uslijedila je nacionalna himna i podignuta je brazilska zastava. Zatim su na stadion došli pantomimičari koji su oponašali kukce i pleme Amazonaca koji su izvele svoj ples s velikim resama koje su visile sa stropa.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Bilo je tu i parkour skakača, svjetlosnih igara, brazilskih plesača...

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

A zatim je zasvirala "The Girl From Ipanema", najpoznatija pjesma o Riu, i na stadion je izašla brazilska najpoznatija manekenka, Gisele Bundchen, koja je prošetala duž cijele arene u spektakularnoj metalik haljini domaćeg dizajnera Alexandra Herchcovitcha.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Osim haljinom, Gisele je oduševila sve prisutne i one koji su gledali na malim ekranima svojim poznatim 'catwalkom'.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Uslijedili su nastupi brazilskih pjevačica, pop zvijezde Ludmille i legendarne Elze Soares, a svoje hitove izveli su i brazilski hip-hoperi

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL .

'Rat' bojama označio je kraj spektakularnog otvorenja, a tek sada slijede i pravi sportski spektakli.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari 0