Moda
Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič 1/22 Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič Spektakularno otvorenje BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič

Spektakularno otvorenje Bipa Fashion.hr-a u tunelu Grič

Pogledajte kako je bilo na revijama dizajnerica Marine Obradović i Ana Marie Ricov

BIPA FASHION.HR započeo je u subotu ekskluzivnim revijama Marine Obradović i Ana Marie Ricov. Odvažnim, inovativnim i avangardnim dizajnericama pripala je čast otvoriti 23. sezonu najvažnije modnog događaja, u čijim su bojama oživjeli hodnici tajnovitog tunela Grič u samom srcu Zagreba. Večer je otvorila revija Marine Obradović koja se krije iza branda Marina Design, a nastavila se u slavljeničkom tonu desete obljetnice rada Ana Marie Ricov.  

 | Autor: arhiva arhiva
Bazirana na osobnosti žene i potrebi da bude svoja i drugačija, nova kolekcija s potpisom branda Marina Design izrazito je nosiva i savršena za hladne jesenske dane.

 | Autor: arhiva arhiva

Kolekcija  spaja elemente lijepog i inovativnog, formirajući karakter i individualnost žene koja je nosi. Materijali koje dizajnerica koristi su topli, zimski u akromatskim bojama, a kolekciju prate kožne torbe branda RUKE, dizajnerice Marije Ivanković.

 | Autor: arhiva arhiva

Njezine torbe su u prevladavajućim pastelnim bojama s crnom kao poveznicom, asimetričnih linija i čvrstih geometrijskih ručki i savršen dodatak Marininoj kolekciji. 

 | Autor: arhiva arhiva

Večer se nastavila slavljeničkom revijom Ana Marie Ricov, kojom je obilježila deset godina karijere i osvojila ovacije publike. Dizajnerica se pri izradi nove kolekcije inspirirala aktualnim globalnim trendovima u svijetu mode na koje želi upozoriti, a to je fast fashion proizvod.

 | Autor: arhiva arhiva

U želji da pruži otpor takvim trendovima, Ana Maria Ricov odlučila je usporiti svoj proizvodni proces. Kao osnovni motiv provlače se komadi nastali tehnikom izrade tapiserija, a zanimljivo je da ih je dizajnerica sama izrađivala.

 | Autor: arhiva arhiva

Kolekcija je u duhu suvremene žene, jake, odlučne, izrazito profinjenog stila. Glavnu priču nose jakne i kaputi, a kolekcijom se provlači tamniji kolorit, dubokih i teških boja. 

 | Autor: arhiva arhiva
Nakon početnog slavlja modni tjedan se nastavlja 11. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma gdje su na programu sljedeće revije: Robert Sever, eNVy room, ELFS, Ivica Skoko, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie Design, Morana Krklec, Martina Budek, Gala Marija Vrbanić, Ana Bogdan i Ivana Janjić kao dobitnica titule Najbolji mladi dizajner by Perwoll. 
Službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a ove sezone je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić. 

U galeriji potražite još fotografija s revija, a video svih revija možete pronaći na službenom YouTube kanalu FASHION.HR-a.

Photo: arhiva

Komentari 0