Moda
Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo 1/9 Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo

Space Jam slavi 20. godišnjicu kolekcijom koja vraća u djetinjstvo

Na našem tržištu dostupno je čak 11 komada iz nostalgične kolekcije, među kojima i retro Air Jordan tenisice

Ako ste odrasli u devedesetima, onda sigurno obožavate animirano-igrani filmski klasik s Michaelom Jordanom i Looney Tunes junacima u glavnim ulogama, Space Jam, koji ove godine slavi svoju 20. godišnjicu. A povodom ove posebne obljetnice, brend Jordan lansirao je posebnu blagdansku kolekciju inspiriranu kultnim filmom, koja će razveseliti sve obožavatelje, a dostupna je u Nike web shopu.

 | Autor: Nike Nike

299 kn

Kolekcija uključuje muške majice s prepoznatljivim logom filma, glavnim junacima, kao i retro Air Jordan tenisice koje već na prvi pogled bude nostalgiju. 

 | Autor: Nike Nike

1099 kn

Vratite se u djetinjstvo i proslavite dva desetljeće filma uz kojeg su odrastale brojne generacije. Preostale komade iz kolekcije, kao i njihove cijene potražite u galeriji.

Photo: themoviedb

Komentari 0