Moda 04. svibnja 2015.

Sofia Vergara naglasila obline u zlatnoj haljini

Guliver Image/Getty Images.

Sofia Vergara je u bila zvijezda večeri na premijeri filma "Hot Pursuit" u Los Angelesu u četvrtak 30. travnja, noseći zamamnu zlatnu haljinu.

Radi se o kreaciji libanonskog dizajnera Georgesa Chakre iz njegove jesenske kolekcije za 2013. Ovaj je dizajner inače poznat po ekstravagantnim, ali u isto vrijeme zavodljivim večernjim haljinama. Također, bitno je napomenuti da je ovo manje raskošna kreacija od većine Chakrinin haljina, u smislu da nije sačinjena od mnoštva tkanine sakupljene u draperiju. Međutim, njen raskošan element vidljiv je u zlatnoj boji i bogatom reljefnom vezu od čipke.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Senzualna haljina dužine ispod koljena dala je damski efekt ovoj kombinaciji, a vrlo seksi detalj bila su otvorena leđa. Sofia je look zaokružila zlatnim sandalama i jedva primjetnim nakitom u vidu prstenja. To je bila odlična odluka jer uz ovakvu haljinu bilo kakav nakit je suvišan. Točka na i bila je smeđa kosa prošarana zlatnim pramenovima koja je nehajno padala niz haljinu. Savršen dodatak bio je tamniji make up koji se stopio sa zlatnim elementima haljine.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Sofia je tako još jednom pokazala da prava senzualnost leži ponajviše u krojevima i materijalima, te kako se isti odnose prema ženskom tijelu.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0