Moda

Snovi se ostvaraju! Stižu nam Hello Kitty x Converse starke!

OMG! Jedva ih čekamo ubaciti u svoju kolekciju tenisica za jesen!

Sanrio i Converse udružili su snage i donose genijalnu Hello Kitty x Converse kolekciju! I da, doslovno je izašla iz naših snova! Dva poznata brenda donose nam limitiranu varijantu tri najpopularnija Converse modela tenisica: Chuck Taylor All Star, Chuck 70 i One Star. Ove svima nam poznate tenisice sada na sebi imaju Hello Kitty detalje poput točkaste unutrašnjosti, mašnica na potplatima i nevjerojatno slatkih grafika!

 | Autor: Sanrio Sanrio

Ma je li postoji bolji način kako upotpuniti svoju Hello Kitty kolekciju nego ovim tenisicama? Zaljubljenice u japansku macu sigurno neće propustiti priliku, ali imamo blagi osjećaj da ni ostatak neće na njih ostati imun. Veličine su unisex kao i kod klasičnih Converse modela, što znači da i Hello Kitty kolekcija dolazi od dječjih pa sve do muških veličina. 

 | Autor: Sanrio Sanrio

Ali ni to nije sve! U kolekciji će se nalaziti i nekoliko različitih odjevnih komada te modnih dodataka. Za sada su najavljeni puloveri, hoodie majice, t-shirt, mini torbice i ruksaci. 

Cijene tenisica kreću se od 330 pa sve do 830 kuna (ovisno o modelu), dok odjeća i dodaci dolaze s cijenom od 300 do 700 kuna. Kolekcija je za online prodaju dostupna od danas i to na službenoj stranici Conversea. Navodno bi se kolekcija trebala naći i u određenim trgovinama diljem svijeta, a mi se samo možemo nadati da je i Hrvatska na tom popisu...

 | Autor: Sanrio Sanrio

Photo: Sanrio

Komentari 0