Moda

Šljokice ostaju večernji must have: U C&A smo pronašli divne komade

  • Ako nas pitaš, šljokice su definicija blagdanske mode, a vjerujemo da će mnogi složiti s nama jer police omiljenih trgovina obiluju upečatljivim odjevnim predmetima i detaljima
  • Bez obzira na to voliš li više tek pokoji šljokasti detalj ili kompletno šljokasti outfit, jedno je sigurno – privlačit ćeš poglede gdje god se pojaviš
  • Kako bismo ti olakšali potražnju za idealnim blagdanskim komadima, umjesto vas, zavirili smo na nekoliko shopping adresa, no našu pažnju ukrao je brend s kojim si sigurno dobro upoznata

C&A prepoznatljiv je po širokom izboru modela i krojeva te činjenici da svatko može s lakoćom pronaći nešto za sebe. Tako je bilo i ovog puta jer smo uvjereni da će te novi šljokasti komadi iz aktualnog blagdanskog asortimana – potpuno zabljesnuti. Iako su same po sebi vrlo upadljive i teško je zamisliti minimalistički šljokasti styling, to je zapravo lako moguće. Ako nemaš ideju kako, mi smo tu da ti pomognemo.

Naime, kao idealan blagdanska modna priča nameće se predivno C&A šljokasto odijelo u crnoj boji koji je zapravo ukrašeno ljuskicama koje se presijavaju i odaju dojam klasičnih šljokica. Ovo odijelo možeš kombinirati s ravnim modelima cipela, a primjerice trendi loaferice s platformom svemu će podariti chic dojam. Naravno, kao vječna klasika nameću se salonke, a umjesto crnih, odaberi modele u boji - mi glasamo za bijele ili crvene varijante. Što se tiče detalja, neka ti misao vodilja bude „manje je više“ jer u ovom slučaju to doista i jest tako. Možeš se odlučiti za jednostavne ring naušnice ili pak prstenje, no nemoj pretjerati s dodatnim šljokicama ili štrasom. 
 | Autor: Osim odijela, haljine su nam vječna inspiracija za upečatljive blagdanske stylinge. C&A ima raskošan zeleni midi model s prorezom i voluminoznim puf rukavima koji je prava modna bajka, a tu su i suknje koje kombiniraj sa svilenim bluzama ili pak uskim topovima želiš li kreirati zavodljiv look.  

Kada je riječ o dnevnim odabirima, predlažemo da se odlučiš za šljokaste detalje popt rajfa, torbice ili gležnjača te uobičajenim kombinacijama na taj način podariš dozu glamura. C&A niti na tom aspektu nije iznevjerio te se u ponudi može pronaći pregršt dodataka.
Isto tako, iako „tehnički“ ne spada pod šljokice, za dnevne prigode kao sjajna opcija nameće se metalik košulja koju možemo zamisliti u kombinaciji s trapericama i chunky gležnjačama te predimenzioniranim kaputom. S odabirom spomenute bluze, tvoja kombinacija postat će fora sinergija elegantne i street estetike.
U galeriji potraži još neke od šljokastih favorita, a na službenoj C&A stranici čeka te cijela ponuda!
 

Photo: C&A

Komentari 0