Moda
Slingback cipele omiljeni su izbor za svečane prigode, a trenutno su preplavile police trgovina Slingback cipele omiljeni su izbor za svečane prigode, a trenutno su preplavile police trgovina Slingback cipele omiljeni su izbor za svečane prigode, a trenutno su preplavile police trgovina Slingback cipele omiljeni su izbor za svečane prigode, a trenutno su preplavile police trgovina Slingback cipele omiljeni su izbor za svečane prigode, a trenutno su preplavile police trgovina Slingback cipele omiljeni su izbor za svečane prigode, a trenutno su preplavile police trgovina

Slingback cipele omiljeni su izbor za svečane prigode, a trenutno su preplavile police trgovina

Izlaskom novog trailera za film o jednoj o najpoznatijih lutki na svijetu, ružičasta boja ponovno je zavladala modnom scenom. Prpošna i živahna, ova boja omiljena je brojnim influencericama.

Za savršenu Barbie modnu kombinaciju potrebni su odvažni odjevni komadi, ali i cipele sa stavom. U takvoj situaciji, upravo su slingback salonke pravi odabir. Odličan su izbor za svečane događaje, a moguće ih je kombinirati na poslovna odijela, suknje ili haljine, pa čak i u svakodnevnim prilikama.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Slingback salonke dolaze u raznim varijantama - s niskom potpeticom ili pak s izraženom i tankom petom, a što se tiče boja, ovog proljeća posebno su se istaknuli modeli u svim nijansama ružičaste ili pak oni prozirni.

Iako su se prozirne salonke u početku smatrale kontroverznim modnim trendom, proslavila ih je Kim Kardashian, a trend je s vremenom postao sve popularniji. Tako će ovu sezonu obilježiti prozirne salonke – u svim bojama proljeća! Nalik su Pepeljuginim staklenim cipelicama, ali s dozom odvažnosti koji krasi Barbie, a ovog proljeća prigrlit će ih brojne trendseterice u svojim dnevnim i večernjim varijantama.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Osim njih, u Deichmann trgovinama možete pronaći i one klasične koje će također savršeno upotpunjavati princeza kombinacije.

Photo: Deichmann