Moda

Slavne cure obožavaju - bijelo odijelo!

Iskoristi sam kraj ljeta za ultimativnu stajliš kombinaciju koju i poznate cure tako rado nose - bijelo odijelo!

Odijelo čini čovjeka, zar ne? Trend koji smo tako vješto i dobro otele iz muških ormara i u ženskoj varijanti izgleda jednako seksi i elegantno. Crno odijelo klasik je koji nikada ne izlazi iz mode i uvijek je prigodan, ali njegova bijela varijanta oduševljava nas u toplijim sezonama. Očito i slavne cure razmišljaju isto kao i mi jer ovog ljeta obožavaju bijelo odijelo! Kad govorimo o odijelu, obično to podrazumijeva hlače i blejzer, ali u ljetnoj varijanti umjesto sakoa dobro funkcionira i prsluk. 

Posljednja u nizu slavnih fashionistica koje su nas podsjetile koliko je odijelo savršen odabir je pjevačica Nina Badrić. Za nastup u zadarskom Forumu odabrala je Zarino bijelo odijelo s crtom i matching sako. 

 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Još jedna trendi cura koja je Zarine komade pretvorila u odijelo je Žana Jurišić. Bijele hlače i sako iskombinirala je sa Chloe Nile torbicom i Balenciaginim gležnjačama koje tako savršeno pristaju i na ljetnu kombinaciju.

 

Objavu dijeli Žana (@zanajurisic)

  Možda vas zanima Ella Dvornik nosi savršeno jesensko H&M odijelo Rubrika Moda Moda

Topmodel Rosie Huntington-Whiteley često bira odijela za društvena događanja, a ovaj off-the-shoulder blejzer savršena je alternativna tradicionalnim modelima. Odijelo odlično izgleda uz sandale, ali naravno da ih možeš zamijeniti i zatvorenim cipelama...

 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

 ...ili pak odaberi ravne mokasine, kao blogerica Maria Berand, koja je svoje odijelu uz pomoć modnih dodataka pretvorila u totalni rokerski look!

 

Objavu dijeli María Bernad (@maria_bernad)

Možda vas zanima 3 ideje kako nositi bijele traperice ovoga ljeta Rubrika Moda Moda

Varijante bijelog odijela oduševile su modnu elitu te strane i domaće blogerice, a super stvar je to što ga možeš kombinirati na više načina, uz više boja i više modela cipela. Bijele hlače i blejzer sami po sebi dobra su investicija u koju se uvijek isplati uložiti jer se mogu nositi zajedno, ali i odvojeno. Plus: nije li ovo idealna kombinacija za sljedeće vjenčanje koje imaš u rasporedu?! Nije haljina, tako da se mladenka neće moći uvrijediti...

 

Objavu dijeli I V A 🌷 (@_iva_saric_)

 

 

Objavu dijeli Bela Make Up (@belamakeuplada)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0