Moda

Haljina koju je proslavila J.Lo vraća se za 240 kuna!

J.Lo u zelenoj Versace haljini na dodjeli Grammyja - tu sliku imamo u glavi već 17 godina. Pjevačica je proslavila haljinu, a haljina je itekako pomogla pjevačici/glumici u usponu. Zato nas veseli što je od sad možemo nositi i mi!

Malo je tako zapamćenih haljina i to ne samo s Grammyja već općenito s crvenog tepiha kao što je bila Vercaseova zelena kreacija u kojoj je 2000., s Puff Daddyjem pod rukom, pojavila J.Lo. Seksepilna Jennifer je dekolte koji je sezao do ruba gaćica, gola leđa i smioni zeleni print s palmama nosila tako opušteno i samouvjereno da Versace doista nije mogao imati bolju ambasadoricu. Znate li uopće da je bivša spajsica Geri Halliwell tu istu haljinu nosila nekoliko tjedana ranije na dodjeli glazbenih nagrada u Francuskoj? Vjerojatno ne, jer se toga nitko ni ne sjeća.

 | Autor: PettyLittleThing PettyLittleThing J.Lo je haljinu proslavila, a nije ni haljina ostala dužna pjevačici u usponu - slika J.Lo u zelenoj divoti jedan je od najpretraživanijih pojmova na Googleu. Jasnu sliku ovog "dvojca" imamo u mislima i 17 godina kasnije nakon spomenute dodjele Grammyja. Pa nas zato veseli što će Versaceova haljina biti dostupna i nama običnim smrtnicama. Dobro, ne baš Versaceova, ali njezina više nego uvjerljiva kopija može se kupiti na stranici PrettyLittleThing i to po cijeni od samo 30 britanskih funti (oko 240 kn!). I sve je tu: prozračni šifon i zeleni print i dekolte i metalni ring na njegovom dnu. 

 | Autor:

 

Photo: miss7

Komentari 0