Moda

Slatke poput bombona: Ovo su najljepši modeli proljetne obuće do 35 €

Proljeće ne može dovoljno brzo stići. Zima je ostavila traga i mi jednostavno čeznemo za suncem, zelenilom krošnji i povratkom energije. Ako je i vama zime preko glave, možemo vas odmah razveseliti! Prvi vjesnici proljeća već su tu, a mi smo ih prepoznali u novoj kolekciji omiljenog brenda Deichmann pod nazivom „Colorful Life“ u kojoj smo pronašli modele obuće i modnih dodataka u kojima želimo provesti baš svaki proljetni dan!

Sportski modeli u nezaboravnim bojama

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kad god stignemo u Deichmann, instinktno krenemo pretraživati ponudu sportske obuće. Razlog je jasan – Deichmann već godinama nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je u pitanju trendy i udobna sportska obuća. S dolaskom nove kolekcije, pronašli smo velik broj modela u neodoljivim bojama, pa smo zadovoljni jer Deichmannova ponuda sportskih modnih dodataka jednostavno nikada ne razočara. Pogledajte modele koje smo za vas izdvojili u zelenoj, plavoj i savršenoj ciklama nijansi. 

Cipele zbog kojih će proljeće požuriti

 | Autor: Deichmann Deichmann

U Deichmannu smo osim sportskih modela obuće pronašli i neodoljive cipele. Čini se kako se ponuda zabavnih potpetica i ravnih cipela svake godine širi na policama Deichmann trgovina. Izbora ima više nego ikad prije, a mi smo iskreno oduševljeni onime što smo zatekli. Kada je riječ o potpeticama, u novoj kolekciji prevladavaju trendy modeli koje podjednako obožavaju požrtvovne pratiteljice trendova, kao i klasičarke. Razlog je jednostavan, klasični modeli cipela obogaćeni su najzabavnijim bojama sezone, a dolaze u materijalima poput vinila, lakirane ili kože s holografskim finišem, kombinaciji materijala, ili uz dodatak sjajnog kamenja. 

Kada je riječ o ravnim cipelama, glavnu riječ, na zadovoljstvo mnogih obožavateljica, ponovo vode loaferice. Crne i bež modele umirovite do jeseni, jer sada na red dolaze neodoljive monokromatske loaferice u nijansama poput plave i lila. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Colorful life – inspiracija za proljeće puno akcije

Nova Deichmann kolekcija „Colorful Life“ slavi život i energiju koja nam pod utjecajem povratka proljeća ponovo dolazi u živote. Inspirirajte se bojama i energijom proljeća i otkrijte razne mogućnosti kombiniranja vibrantnih modela obuće u bojama iz Deichmanna. 

Što vas očekuje na policama Deichmanna saznajte u video najavi nove kolekcije!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Posjetite službenu web stranicu Deichmann i istražite novu kolekciju „Colorful Life“. Svi artikli, u velikom rasponu veličina, očekuju vas u Deichmann trgovinama!

Photo: Deichmann