Moda

Skupo ili povoljno? Pronađi razliku!

Ne podržavamo kopije ali jeftini komadi inspirirani dizajnerskim krpicama uvijek će nam biti posebno dragi. Jer realno, pa tko bi izdvojio baš tolike novce za jedan par cipela?

Postoji posebna veza između žena i cipela. Rijetko koji muškarac je ikada shvatio i će ikada shvatiti ovu duboku vezu i potrebu za dvoznamenkastim(ako ima sreće) brojem pari cipela. Oni ne razumiju zašto na putovanje od 3 dana nosimo 6 pari cipela niti u čemu je ključna razlika između platforme ili klasične štikle. I to je u redu. Mi ih ne krivimo ali nedamo se poljuljati! Pa pogledaj samo Pepeljugu! Cipela je njoj promijenila život, zašto ne bi i meni? 

Dizjnerski modeli prečesto nam ukradu srce no cijena nas natjera da o kupovini razmislimo dva put... možda i tri puta. A vjerojatno ih nikada i ne kupimo. Tu nam u spas dolaze high street brendovi često inspirirani dizajnerskim komadima. Ovaj put novčanik nam je spasio s razlogom obožavani Top Shop.

 | Autor: topshop topshop  | Autor: topshop topshop

Sandale HIVE dolaze u dvije boje (crna i bež) i očigledno su inspirirane Valentino Rockstud modelom. Bež Valentino Rockstud sandalice IT su cipele sezone i teško ih je pronaći jer su gotovo svuda rasprodane. Jednako su nosive za svakodnevne šetnje kao i lude noćne provode. Dobro će izgledati na haljinice, traperice, minice pa čak i na kaftan za plažu. Jedina im je mana, pogađate - cijena! Za njih bi morala izdvojiti čak 5500 kuna. Srećom tu je Top Shop model s pristupačnom cijenom od 250 kuna!

 | Autor: Valentino Valentino

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0