Moda

Skupljači lajkova: Najpopularniji komadi na Instagramu

Pratite li poznate fashionistice na Instagramu, ovi komadi nikako vam nisu mogli promaknuti u 2016. godini

Ako je prvo što pomislite, kad kupujete neki odjevni komad, kako će on izgledati na Instagramu, morate znati da u tome niste same. Instagram je itekako utjecao na shopping, pogotovo ako ste jedna od onih koja svaki outfit mora objaviti na društvenoj mreži. Tada je "fotogeničnost" odjeće jedna od ključnih stavki pri njenoj kupnji. No efekt je obostran, jer na Instagramu, često pronalazimo komade koje "moramo imati". A na ove komade morali ste naletjeti tijekom 2016. jer gotovo svaka fashionistica, trendseterica i modna blogerica podijelila je bar jedan od njih. Otkrijte i gdje ih kupiti:

Vetements traperice

 

@vetements_official @styleheroine #pfw

A photo posted by julien boudet (@bleumode) on

Nikada ni jedne traperice nisu bile toliko poželjne kao ove popularnog pariškog dizajnerskog kolektiva Vetements. Street style zvijezde ove su godine poludjele za dvobojnim modelom, što znači da je Instagram bio preplavljen upravo ovim trapericama.

 | Autor: arhiva arhiva Vetements, mytheresa.com, 1025 eura

Kenzo x H&M

 

Awww - Saturdaze. Hope you're enjoying yours!

A photo posted by All The Pretty Birds (@tamumcpherson) on

Kao što to biva sa svakom suradnjom švedskog high street brenda s nekim velikim dizajnerskim imenom, tako je i kolekcija Kenzo x H&M preplavila Instagram, a ako ste se i vi dokopali bar jednog komada, onda se ne propustite fotografirati u njemu i objaviti uz hešteg #OOTD.

 | Autor: arhiva arhiva Kenzo x H&M, 8125 kn

Gucci majica

 

Small moments like these #AmericanDays

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Kada običnoj bijeloj majici dodate Gucci logo, dobivate jedan od najpopularnijih komada sezone među modnim znalcima. Ovu majicu morali ste vidjeti na Instagramu, a nekim čudom još nije rasprodana, pa se možete dokopati i vlastitog primjerka, ako ste spremni izdvojiti toliko novca za "basic" komad.

 | Autor: arhiva arhiva Gucci, net-a-porter.com, 390 eura

MR by Man Repeller

 

Well done to my disgustingly talented friend @leandramedine on her sick shiny shoe line for @netaporter #MRbyManRepeller

A photo posted by P A N D O R A S Y K E S (@pandorasykes) on

Poznata modna blogerica Leandra Medine koja stoji iza bloga Man Repeller dizajnirala je otkačenu, ali i luksuznu kolekciju cipela za Net-a-Porter, koje su kao stvorene za skupljanje lajkova. Ove čizmice još uvijek nisu rasprodane, a osim zlatne, dolaze i u ružičastoj boji.

 | Autor: MR by Men Repeller, net-a-porter.com, 475 eura

Vans tenisice

 

This look just went live on the blog! Go check it out. Link is in the bio 📷 @jnnfrgrmm

A photo posted by Reese Blutstein (@double3xposure) on

Nikad ne podcjenjujte vrijednost klasičnih crnih "Vansica". Ove godine preplavile su Instagram, što znači da vam inspiracije za njihovo kombiniranje nikako neće nedostajati.

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 42 eura

"Teddy" kaputić

Kaput iz H&M-a koji podsjeća na plišanog medvjedića oduševio je fashionistice, što ni ne čudi, jer osim što izgleda jako toplo, totalno je chic. Na žalost, kako to često biva s popularnim komadima koji su uz to i relativno povoljni, kaput je potpuno rasprodan.

Gucci torbica

 

power breakfast before meetings today 👊🏻☕️

A photo posted by by Danielle (@weworewhat) on

Torbice poznate dizajnerske kuće siguran su put do lajkova, bez obzira o kojem se modelu radi. Naš prijedlog je klasična crna Gucci torbica s dvostrukim logom i lancem.

 | Autor: arhiva arhiva Gucci, mytheresa.com, 1290 eura

Photo: arhiva

Komentari 0