Moda

Skromni milijunaši: Mila Kunis i Ashton Kutcher vjenčano prstenje kupili na - Etsyju!

Da se sreća ne skriva u skupocjenom nakitu zna i preslatka glumica koja je sve šokirala priznanjem o skromnom iznosu koji je izdvojila za vjenčano prstenje...

Posebno dizajnirane vjenčanice i odijela, luksuzno prstenje i raskošne proslave postali su gotovo nužni pratitelji celebrity vjenčanja. Iznosi koji se izdvajaju za takva događanja često su nevjerojatni. No, ništa od toga ne vrijedi kad su u pitanju Mila Kunis i Ashton Kutcher.

Naime, glumica je tijekom gostovanja u showu Conana O'Briena priznala kako su svoje vjenčano prstenje kupili na Etsyju, a ono što je sve još više iznenadilo je njihova cijena.

"Željela sam najtanji mogući prsten od platine. Mislim, vidi se, ali je jako, jako tanak", prokomentirala je Kunis te dodala kako i dalje ne može vjerovati kakve astronomske cijene "krase" prstenje iz Tiffany & Co.

 | Autor: Printscreen Printscreen

"Njihove cijene su astronomske! Zato sam i otišla na Etsy gdje sam vidjela da prsten košta 90 dolara i odlučila ga odmah kupiti. Ashtonov prsten je koštao 100 dolara pa on ima malo skuplju verziju...", ispričala je Mila i automatski mnogima postala još milija...

Photo: Getty Images

Komentari 0