Moda

Skoro sam zaboravila nositi štikle!

Ionako sam previše zaljubljena u te niske da bih se penjala na potpetice, uostalom tu su te preslatke varijante s resicama, perlicama...

Gotovo sam zaboravila hodati u štiklama, sram me bilo. Nosila sam ih nedavno, prvi put nakon nekoliko godina, no ne mislim tako uskoro opet... Da, divne su, noga lijepo izgleda, bla, bla, ali jednostavno sam previše zaljubljena u te niske da bih se penjala na potpeticu. Osim ovih ružnih natikača s krznom (jao, već vidim da ću ih i ja nabaviti!) tu su te razne, preslatke varijante s resicama, trakicama, perlicama, male špičaste balerinke..., ali najomiljeniji mi je model ikad - traka preko prstiju, zatvorena peta i onda kopčanje oko gležnja. To je to, tih ljetnih modela imam ohoho.

 | Autor: arhiva arhiva Pa kristali oko kopče, pa boja ova, ona, od boje kože do neke električne tirkizne. Od ovih koje ovih dana nosim u fokusu su mokasine raznih boja, tu sam se totalno našla. Sva sreća pa su se našli i brendovi. Posvuda vidim te udobne cipelice od prave kože kako me mame, ma jednostavno mi više ne stanu u ormar. Super izgledaju na skinny hlače, na dugu plisiranu suknju, na trapezice, na ono pidžama, ali i poslovno odijelo. Sad u proljeće pune se omiljene police modelima u svim bojama i dezenima - kad je riječ o ljetnim cipelama, definitivno su najudobnije one od prave kože, noga se ne skliže, kvaliteta je trajna. Da, ma prava investicija. Sjećam se, jedne sam zime kupovala čizme kao luda. Još ih imam. Dakle... dobre kožnate cipele, koje ću nositi, svakako smatram dugotrajnom investicijom. Ne samo stilskom nego i doslovnom!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0