Moda

Škola stila - evo kako školarce opremiti za novu školsku godinu!

Sve što školarci trebaju kako bi školsku godinu započeli motivirano, optimistično i s puno stila ove smo godine pronašli u Deichmannu. Omiljena obiteljska destinacija za kupovinu i ove će jeseni biti vaš vjerni partner za pronalazak svih vrsta obuće bez koje školarci ne mogu. 

U ponudi vas očekuju tenisice top svjetskih brendova kao što su adidas, Nike, Puma, Fila, a za one koji sportski stil traže po najpovoljnijim cijenama, Deichmann predstavlja vlastite brendove poput Graceland i Victory.

Sportski stil vole svi

Deichmann nudi širok izbor tenisica koje prate trenutne modne prohtjeve mlađih generacija. Uz paletu raznobojnih i atraktivnih dizajna, školarci mogu odabrati tenisice koje će ne samo odgovarati njihovom stilu, već će i osigurati udobnost i trajnost. Deichmann ponuda donosi obuću za djevojčice i dječake svih uzrasta. S prijelazom u novu školsku godinu, Deichmann je prava adresa gdje školarci po najpovoljnijim cijenama pronaći najnovije modne trendove.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Dodatci koji svima trebaju

Deichmann nudi raznolik izbor modnih dodataka za različite potrebe. Od ergonomskih ruksaka i naprtnjača za brojne udžbenike i školski pribor kakve tražite za prvašiće, pa sve do cool, buntovnih modela sportskih ruksaka kakve će obožavati tinejdžeri – Deichmann je najbrži način da se svaki školarac opremi za novu školsku godinu. Od ruksaka i torbi, pa sve do papuča, gumenih čizama i čarapa – u Deichmannu ćete bez greške pronaći sve što školarcu treba.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Ususret novoj školskoj godini, Deichmann će postati vaša omiljena destinacija kada su u pitanju obuća i modni dodaci. Sa širokom ponudom tenisica i modnih dodataka kao što su ruksaci i papuče, Deichmann je odgovor na sve potrebe školaraca i njihovih roditelja. 
Ponudu trgovina Deichmann možete istražiti na službenoj web stranici Deichmann

 

Photo: Deichmann