Moda 08. veljače 2016.

Sjetite se zašto ste obožavali trapezice

Splash.
1/10

Trapezice jedno vrijeme bile su standardni kroj od kojeg nismo mogli zamisliti bolji, sve dok se nisu pojavile one s uskim nogavicama i potpuno ih bacile u zaborav

Sve do sredine 2000-ih, trapezice bile su standardni oblik kojeg su dugo vremena nosili svi. Ali pojavom traperica s uskim nogavicama, trapez je nakon dugo vremena pao u zaborav i tu ostao sve do nedavno. Sudeći prema modnim pistama, novim kolekcijama u trgovinama te street stylinzima, sa srećom možemo reći da su ove sezone ove traperice doživjele veliki modni povratak, a povodom toga prisjećamo se sitnica zbog kojih smo ih obožavali.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Voljeli smo kako izgledaju vrhovi naših špicastih cipela koje vire ispod hlača. Voljeli ste i zvuk kojeg bi proizvele nogavice sa svakim novim korakom. Obožavali ste ih obući odmah nakon pranja, dok su još čvrste i ispeglane, ali i kada bi se nogavice lagano počele kidati na dnu.

 | Autor: Splash Splash

A kako ih ne bi samo hvalili, podsjetit ćemo vas i da vas je najviše živciralo kada bi vam bile prekratke. A upravo je ta njihova najgora mana, ovoga puta pretvorena u prednost,jer su ove sezone malo kraće nogavice i 'odrezane' hlače - in.

Sada kada ste se sjetili zašto ste ih voljeli, požurite u trgovine po svoj novi komad...

Komentari 0