Moda

Sjećaš ga se? Super-popularni remen se vratio!

Ove godine ponovno se vratio trend vezanja remena oko struka, a uz to što je praktičan - ovo je i odličan način za podizanje outfita

Remen je ključan bezvremenski komad, koji je uz svu svoju praktičnost ujedno i odličan stilski detalj. Savršeno ističe žensku figuru, a statement komadi s kopčama ili vezicama apsolutni su hit u svijetu mode. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara kožni remen (150 kuna), Zara remen s dvostrukom kopčom (140 kuna), Mango crveni remen (80 kuna)

Beauty standardi tijekom povijesti prošli su kroz brojne promjene, ali uski struk uvijek je ostao jedna od glavnih značajki ženstvene figure. Pa nisu bez veze žene u prošlosti nosile korzete ispod haljina, a iluziju užeg struka želimo postići i dan danas. Štoviše, korzet-remen jedan je od najtraženijih modnih dodataka, a nosi se na haljine, majice, kapute,...

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (150 kuna) i Zara (140 kuna)

Kontrast je jedna od ključnih značajki ovog trenda, a masovni, kožni remen u kombiniraju s lepršavim, nježnim i prozračnim tkaninama, izgledaju super i u ljetnoj sezoni. S druge strane, u jesen ćemo ih kombinirati s kaputima, jaknama i pletivom, a i naše omiljene high-street trgovine slažu se s nama jer smo ih pronašli su gotovo svim kolekcijama za jesen/zimu 2017.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (200 kuna), ASOS (250 kuna), Mango (100 kuna)

Photo: ASOS

Komentari 0