Moda

Sjećaš se ovog outfita Meghan Markle? Sada ga možemo kupiti u Zari!

Opsesija sa Meghan Markle i njezinom nevjerojatno šik garderobom neće nas pustiti tako skoro... A očito ni Zaru!

Okej, jedno je sigurno: njezin se stil ipak dosta promijenio od kada je postala suprugom princa Harryja, ali zbog toga je ne volimo ništa manje. Iako Vojvotkinja od Sussexa mora pratiti stroga pravila odijevanja Kraljevske obitelji, ona također jako dobro zna što voli nositi i ne i nije ju strah pomicati modne granice. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Meghan Markle u Carolina Herrera kompletiću

U lipnju ove godine, Meghan Markle sudjelovala je na svojoj prvoj Trooping the Colour ceremoniji i oduševila modni svijet blijedo ružičastim kompletom otvorenih ramena s potpisom dizajnerice Caroline Herrere. Outfit je zaokružila odgovarajućim Philip Treacy šeširom i mini clutch torbicom. 

Sofisticirana i elegantna Meghan sigurno je poslužila kao inspiracija Zari jer se u njihovoj kolekciji krije gotovo IDENTIČAN blejzer. Jedina razlika (osim u boji!) je dvoredno kopčanje i dužina rukava. 

 | Autor: Zara Zara Sako otvorenog izreza, 399 kuna

Možda vas zanima Meghan Markle vs. Jennifer Garner: Tko bolje nosi istu plavu haljinu? Rubrika Stars Stars

Iako ovaj Zarin blejzer dolazi u jarko crvenoj boji, predivna otvorena ramena i preklopljeni okovratnik čine ga super elegantnim i ženstvenim. Ako pak u potpunosti želiš kopirati Meghanin look, ovom blejzeru možeš dodati crvenu pencil suknju ili pak hlače te na taj način stvoriti dojam kompleta odnosno odijela. 

Smijemo ti predložiti nekoliko genijalnih komada?

 | Autor: zara zara Hlače visokog struka s pojasom (229 kuna), suknja s nabranom prednjicom (149 kuna), hlače s volančićem (229 kuna)

Photo: Getty Images

Komentari 0