Moda
Motiv leptira je bio vrlo popularan 90-ih, a sada se ponovo vraća u modu

Sjećaš li se ukosnica u obliku leptira? Ovaj motiv popularan 90-ih mogao bi ponovo preplaviti ulice

  • Nosimo ih kao nakit, često kao motiv na tetovažama, a 90-ih smo ih obožavali u obliku ukosnica i printeva na odjeći
  • Leptiri se vraćaju na velika vrata, a uzorak već nose najveće trendsetterice poput Dua Lipe i Belle Hadid
  • Simboliziraju transformaciju i sreću, a umjesto da čekaš da ti slete na rame, ‘uloviti’ ih već možeš u high street dućanima

Sladak, nježan i lijep motiv leptira u posljednje vrijeme doživljava pravu modnu renesansu  - mnogi poznati modni brendovi uvrštavaju ga u svoje kolekcije odjeće, ali nalazi i svoje mjesto u svijetu make-upa. Toliko plavog sjenila na kapcima, ali i kečkica nismo vidjeli od 90-ih još kada je ovu kultnu frizuru obožavala nositi Britney Spears. 

Možda vas zanima Sjećaš li se plastičnih dudica? Mnogi strahuju da će se ovaj neobični hit 90-ih ponovo vratiti na ulice Rubrika Moda Moda

Povratnički trend sada nose jedne od najvećih svjetskih trendsetterica: Dua Lipa, Olivija Rodrigo i Bella Hadid, a modni kritičari ovaj comeback opisuju slatkim, nostalgičnim i razigranim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Dua Lipa je i ranije ove godine na odjeli Emmyja obukla Versace haljinu s korzetom u obliku kristalnog leptira, dok su njezine prijateljice i kolegice sa scene leptire do sada prošetale nebrojeno puta ili su zauzete promicanjem brendova koji ih rado uvrštavaju u svoje kolekcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Trend koji smo obožavali u 90-ima mnogi su prigrlili i zbog njihove prekrasne simbolike. Leptiri se odnose na transformaciju – gusjenice su se preobrazile u nešto predivno i jedinstveno, a takva ljepota leptira može zato simbolizirati i sreću

Ako je leptir proletio pored tebe (ili još bolje, na tebe sleti), prema predaji, imat ćeš obilje predivne energije u sljedećim tjednima. 

Umjesto da čekaš dok ti jedan sleti na rame, zašto ih jednostavno ne ponijela sa sobom i osigurala obilje dobre energije? U high street dućanima izabrali smo nekoliko odjevnih predmeta i dodataka kojima bi baš mogla uljepšati dan, a drugi će se osjećati dobro u tvome društvu!

Motiv leptira bit će jako popularan u nadolazećim sezonama | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac Motiv leptira bit će jako popularan u nadolazećim sezonama S lijeva na desno: ASOS (oko150,00 kn), BERSHKA (69,90 kn), STRADIVARIUS (119,90), ASOS (oko 160,00 kn)

Photo: Instagram/@ anniegreenwood_

Komentari 0