Moda 27. rujna 2013.

Sjajni materijali za sjajnu reviju

@ www.splashnews.com.

Alber Elbaz jedan je od onih dizajnera od kojeg uvijek možemo očekivati zanimljivu kolekciju i još zanimljiviju reviju. Tako nije razočarao ni u četvrtak 26. rujna kada je pokazao kolekciju za proljeće/ljeto 2014. modne kuće Lanvin.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Lanvin vidi žene iduće sezone u elegantnim koktel haljinama, lepršavim suknjama, ali i strogim poslovnim odijelima, dok se kroz čitavu kolekciju protežu sjajni materijali trendovskog metalik odsjaja. Šljokice su također korištene u velikoj mjeri, jednako izvezene na suknjama A kroja, ali i sakoima strogih linija. Inspiracija pronađena u zlatnim godinama dvadesetog stoljeća najviše se osjetila na haljinama Charleston kroja.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Poslovna odijela su u Lanvinu dobila sasvim novo lice. Metalik hlače lepršavog materijala koje su bile kombinirane uz košulje prozirnog materijala s izvezenim perlicama i šljokicama te sakoe koji su asocirali na moderne verzije disko kugli. Šljokice i perlice nalazimo i na bogatim suknjama, ali i detaljima poput predimenzioniranih ogrlica s privjescima u obliku zvijezda i srca.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Elbaz se poigrao i s animalnim printom koji nalazimo na kaputima i jaknama u intenzivnim bojama, također s metalik odsjajem. Poznat je njegov način na koji se duhovito obračunava s trendovima i modnim kritičarima, a ovom prilikom je to napravio pomoću modnih dodataka. Velike torbe koje su modeli pokazali na pisti neopisivo asociraju na vreće za smeće, posebice zbog načina na koji su bile nošene.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Ipak, ne sumnjamo kako će brojne ljubiteljice mode i Lanvina bez problema prigrliti takve modele torbi kao odlične dodatke svojim outfitima, jednako kao što ćemo imati prilike vidjeti ove (doslovno) sjajne kreacije i na brojnim događajima i crvenim tepisima. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0