Moda

Sharon Stone oduševila u bijeloj haljini

Sharon Stone zablistala je na premijeri svog novog filma 'Lovelace' održanoj u utorak 30. srpnja u New Yorku. Poznata glumica plijenila je poglede u seksi bijeloj haljini i uspjela u drugi plan baciti ostale glumice, uključujući i puno mlađu Amandu Seyfried.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Sharon Stone je za ovaj događaj odabrala kratku bijelu haljinu bez rukava sa zanimljivim detaljima u obliku zakovica na ovratniku i sredini haljine, te neobičnim prorezom iznad dekoltea. Duljina do koljena još jednom je pokazala glumičine odlične noge, a uzak model haljine naglasio je ostale atribute. 

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Sharon je detalje poput velike zlatne narukvice i prstena kombinirala sa zlatnim zakovicama na haljini i upadljivim sandalama peep-toe modela u istoj boji. Frizuru je oblikovala u pomalo punk stilu, s podignutim polurepom, a čitav look je zaokružila pomoću malo crne olovke za oči i prozirnog sjajila.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Mlada glumica Amanda Seyfried odabrala je Givenchyjevu neobičnu haljinu bez rukava koja na donjem dijelu sadrži bogate volane ukrašene patentnim zatvaračima. Uz takvu upadljivu haljinu je kombinirala jednostavne crne sandale s remenčićima, te make up inspiriran zlatnim vremenima Hollywooda. Žarko crveni ruž, mačkasta linija tušem i velike lokne koje padaju na stranu joj izvrsno stoje, ali ovakva haljina zahtjeva pomalo avangardniji make up i frizuru.

Obje glumice su na premijeri izgledale izvrsno, ali mora se priznati kako Sharon, unatoč svojim godinama, izgleda sve bolje i bolje. Mlađa kolegica Amanda ima još puno za naučiti od starije i iskusnije Sharon.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0