Moda

Shareno Concept Store ima najslađe narukvice za prijateljice kao podsjetnik da su uvijek tu za nas

Komad nakita uvijek je bezvremenski poklon kojim možemo nekoga darivati ili biti darivani. Narukvice koje smo pronašli na Shareno webshopu dojmile su nas se na prvu. Naime, riječ je o narukvicama za prijateljice koje dolaze u dva komada, jedan za tebe, a jedan za tvoju najbolju prijateljicu. Preslatka srca s privjeskom na kojem stoji natpis Best friends dolaze u dvije boje, u bijeloj i rozoj, a oba modela napravljena su od 18 karatnog pozlaćenog mesinga i kubičnog cirkonija.

O ∙ GLINA difuzor narukvice Možda vas zanima Preslatke O ∙ GLINA difuzor narukvice savršen su umirujući modni dodatak Rubrika Moda Moda

Narukvice prijateljstva odavna su veliki hit i idealna ideja za poklon bilo da se radi o rođendanu, djevojačkoj ili tek malom znaku pažnje kojim želimo obradovati naše drage cure koje su tu uvijek za nas. Ovaj komad nakita samo je podsjetnik na dugovječno prijateljstvo. Shareno Concept Store uistinu nudi pregršt predivnih komada bilo da se radi o nakitu ili pak drugim artiklima poput ručnih satova, naočala, odjeće, igračaka, a jedini su u Hrvatskoj koji imaju u ponudi popularne portugalske veganske tenisice Saye.

Na webshopu domaće trgovine koja je svoja vrata otvorila prije otprilike tri godine, narukvice su trenutno rasprodane, no uskoro bi mogla doći nova zaliha s obzirom na to da dolazi blagansko vrijeme i darivanje, stoga požuri i postavi podsjetnik kada ponovno bude u prodaji. Cijena ovih narukvica za prijateljice iznosi 51 euro.

 | Autor: Instagram @shareno_hr Instagram @shareno_hr Foto: Shareno, narukvica prijateljstva set 2 - powder (51,00 eura) Možda vas zanima Kolekcija 'Manifesto' donosi elegantne naušnice, chokere, narukvice, ali i setove koji pršte bojama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @shareno_hr

Komentari 0