Moda 03. prosinca 2014.

Sexy Plexy nakit koji vole trendseterice

1/11

Treći po redu Budi.IN Sajam kreativnih detalja odvija se u zagrebačkom Centru Kaptol od 13. do 14. prosinca. 20 izlagača učinit će ovogodišnje izdanje jedinstvenim. Predstavljamo brend Sexy Plexy...

Kad i kako je nestao brend? Tko stvoji sve iza brenda?

SEXY PLEXY tim čine dvije arhitektice, Sara Jurlin i Iva Kreković, prvenstveno frendice, a zatim i poslovne partnerice. SEXY PLEXY kao brend nastao je prije 3 godine, spontano i neplanirano, u špici ispitnih rokova.

 | Autor: Kako je došlo do imena brenda?

Ime SEXY PLEXY nametnulo se samo od sebe, PLEXI kao glavni element našeg nakita i SEXY jer je sexy :)))

Gdje pronalazite inspiraciju?

Inspiraciju pronalazimo svugdje oko nas, polazimo od onog što bi mi rado nosile, pa te ideje razvijamo u različitim smjerovima.  Isto tako radimo po željama i narudžbama naših kupaca, u čem svi uživaju, pogotovo ljudi koji mogu sami dati ideju, mi ponudimo dizajnerska rješenja i naposljetku dobiju originalan i jedinstven poklon.

 | Autor: Koje materijale koristite u izradi?

SEXY PLEXY nakit bazira se na pleksiglasu, koji je kao materijal vrlo čvrst i široko primjenjiv. Njegova glavna karakteristika je široki raspon boja i obrada, što nam daje veliku mogućnost kvalitetnog kombiniranja i sa drugim materijalim poput  kože, metala, stakla i sl.

 | Autor: Kako se kreću cijene vaših komada?

U našem asortimanu može se pronaći za svakoga po nešto. Od ogrlica, narukvica, preko naušnica i prstenja. Cijena se kreću od 10 – 380 kn tako da si svatko može priuštiti djelić SEXY PLEXYja.

U galeriji detaljnije pogledaj proizvode brenda Sexy Plexy...

Komentari 0