Moda

Severina zavodi u crnoj čipki

Zvijezda večeri na prvoj večeri Cro A Portera, održanoj u četvrtak 26.3. u Jadran filmu je bila zasigurno Severina.

Ništa manje nismo ni očekivali od kraljice dobrog ukusa. Pjevačica se odlučila za haljinu Matije Vujice i to u vidu romantične haljinice A kroja bogato je ukrašena crnom čipkom. Premda je čipka apsolutni trend, uglavnom je viđamo u bijeloj varijanti. Posebna kakva  jest, Severina je odabrala mističnu crnu. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Look je upotpunila visokim sandalama Charlotte Olympia i prozirnim crnim Dolce & Gabbana dokoljenkama s uzorkom crvene ruže. Tako je svojoj kombinaciji dala i dozu djevojačke zaigranosti. Tu se još našla mala Marc Jacobs crna torbica s ornamentnim vezom, a make up je bio prilično jednostavan. Samo tuš na očima i blagi ruž bili su dovoljni. Točka na i bila je nehajna punđa na vrhu glave. Severina je ovim modnim izborom pokazala da seksepil može ići u odličnoj kombinaciji s djevojačkom zaigranošću. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Još jedna gošća koja nas je osvojila bila je Doris Pinčić. Odlučila se za iznimno ženstvenu haljinu do poda modnog dvojca ELFS. Kreacija u pastelno rozoj boji padala je u dva dijela koja su bila odvojena tankim remenom krem boje. Sašivena od prozračne svile, lagano se prozirala, no to nije nimalo neukusno. Dapače, glumica je izgledala kao holivudska diva. Svoj look je zaokružila torbicom s cvjetnim uzorkom, otvorenim sandalama i te laganim make upom i frizurom u istom tonu.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0