Moda

Severina u provokativnoj ljetnoj haljini ostavlja bez daha, a znamo i gdje ju kupiti

  • Omiljeni regionalni multibrand concept Fashion&Friends ukrstio je puteve s najvećom regionalnom zvijezdom - Severinom
  • Pjevačica je iz godine u godinu proglašavana najbolje odjevenom osobom u Hrvatskoj i regiji, čime je stekla status modne ikone
  • Stoga ne čudi kako su se ukrstili putevi Severine, najveće regionalne zvijezde i Fashion&Friends, vodećeg multibrand koncepta u regiji

Ako bi se moralo izdvojiti jednu osobu, u Hrvatskoj, ali i čitavoj regiji, koja modno naprosto ne može pogriješiti, konsenzualno bi se kao odgovor pojavilo jedno ime – Severina. Od samog početka njene karijere, osim bezvremenskim hitovima, pažnju je privlačila i autentičnim modnim odabirima. Poput kameleona, odvažno nosi različite modne stilove i spaja nespojivo, a često se za njene modne kombinacije kaže kako ih jedino ona može „isfurati“.

 | Autor: promo promo

Koji je recept njezinog istančanog modnog stila? Odgovor je teško dati, ali uz „oštro“ oko za estetiku i nedvojbenu karizmu, tajna leži i u činjenici kako Severina nikada nije robovala trendovima, dapače, često je bila njihova preteča. Iz godine u godinu proglašavana je najbolje odjevenom osobom u Hrvatskoj i regiji, čime je stekla status modne ikone.

 | Autor: promo promo

Outfitima oduševljava i na pozornici i van nje, bilo da je riječ o ležernim, elegantnim ili svečanim kombinacijama, a svjesna kako detalji čine razliku, nepogrešivo odabire modne asesoare.

 | Autor: promo promo

Stoga ne čudi kako su se ukrstili putevi Severine, najveće regionalne zvijezde i Fashion&Friends, vodećeg multibrand koncepta u regiji.

 | Autor: promo promo

Severina na fotografijama nosi nekoliko cool ljetnih kombinacija, među kojima i seksi mini haljinu i dvobojni traper komplet, no pažnju nam je privukla duga rupičasta haljina slim fit kroja koja pjevačici stoji kao salivena. Provokativna haljina idealna je za ljetne dane, posebno za plažu i after beach partije, a riječ je modelu brenda Diesel, koja se trenutno prodaje po cijeni od 283,80 €.

 | Autor: Diesel haljina, Fashion&Friends, 283,80 €

Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u shoppingu, jednak onom koji bi potrošači iskusili u trgovinama neke od svjetskih metropola.

 | Autor: promo promo

Na jednom mjestu okupljeno je preko 30 najpoznatijih svjetskih modnih imena, kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, HUGO, Boss, Guess, Patrizia Pepe, Trussardi, Love Moschino i drugi.

 | Autor: promo promo

Istražite novu kolekciju u multibrend koncept trgovinama Fashion&Friends i odvažite se ispričati autentičnu, osobnu vizualnu priču kroz komade koji naglašavaju vaše vrijednosti, karakter i snagu. Za više detalja, posjetite Fashion&Friends.com i istoimenu shopping i loyalty aplikaciju.

Photo: promo