Moda

Severina plijeni poglede u uskoj haljini

Glavna zvijezda Jugovog bala koji je održan u Hotelu Valamar Lacroma bila je Severina koja je plijenila pažnju u Zigmanovoj uskoj haljini.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Svečani bal okupio je petstotinjak uzvanika, među kojima se posebno isticala Severina u Zigmanovoj haljini. Prepoznatljiv stil haljine mladog riječkog dizajnera istaknuo je na Severini sve najbolje, a možda ipak i malo previše. Prekrasna zagasito ljubičasta boja tkanine haljine koja je sastavljena od kombinacije trakica i crne čipke naglasila je grudi i struk i istaknula odličnu liniju. S obzirom da je haljina već sama po sebi dovoljno snažna, Severina ju je uskladila uz jednostavne crne sandale i crni lak za nokte na rukama i nogama. 

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Make up je odlično usklađen uz čitav styling jednako kao i frizura. Jako naglašene oči i usne koje više koketiraju s nude nijansom trend su u šminkanju u posljednje vrijeme, a Severina taj trend nosi s lakoćom. Zamjerka ide na nakit koji se jednostavno ne slaže uz ovakvu haljinu. Zlatna minimalistička narukvica, elegantan sat i zlatna ogrlica s privjeskom srca jednostavno su nespojivi uz ovakvu kombinaciju i puno bi bolje izgledalo da se uskladio jedan statement komad, poput jedne efektne narukvice.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Dužina haljine je također upitna, s obzirom da se radi o svečanom eventu, jer se ovako dobiva dojam da su možda duboki dekolte i kratka dužina haljine ipak previše. Unatoč tome, Severina izgleda samouvjereno i kao da se osjeća vrlo ugodno u kreaciji, a garantirano je da je uspjela u namjeri da se istakne među ostalim uzvanicima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Komentari 0