Moda

Severina ne može bez krzna!

U Mass dućanu u Arena Centru predstavljena nova kolekcija ovog multibrend dućana koji nudi šarolik izbor obuće najpoznatijih svjetskih brendova. Zvijezda događanja bila je Severina koja je ujedno bila i posebna gošća, budući da je već četvrtu godinu za redom zaštitno lice Massa.

Za ovu se prigodu pjevačica odlučila na boho styling koji se sastojao od lepršave bijele haljinice s efektnim čipkastim rukavima i smeđih Massovih čizmica s resicama. Preko haljine je prebacila crni prsluk, a preko njega još jedan prsluk i to krzneni, također u smeđoj boji.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

U boho kombinacijama ključni su detalji i to oni poput čipke, etno uzorka, resica, krzna, šešira i marama. Severina je u ovaj styling uključila krzno i čipku, ali i crni šešir, kojim je boho doživljaj bio potpun.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Od nakita je gotovo odustala te se odlučila na tanke narukvice i ogrlicu, dok je kosu stilizirala u blage uvojke. Make up je sukladno prigodi i outfitu bio prilično blag te se sastojao od istaknutih očiju i ruža u boji usana.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Severina nikad ne griješi u svojim modnih odabirima te uvijek savršeno kombinira sve odjevne predmete na sebi, a tako je bilo i ovaj put.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentari 0