Moda

Severina je vaša nova inspiracija za odlične monokromne outfite

Pjevačica se ove godine odlučila poigrati hrabrim trendom što joj je super pošlo za rukom

Jedna od najstajliš Hrvatica koja hrabro isprobava sve trendove, a ponekad ih diktira i sama, definitivno je Severina. A izgleda da se pjevačica u novoj godini odlučila posvetiti monokromnom odijevanju što joj je odlično pošlo za rukom. Tako nas je već uoči 2017. oduševila u ružičastom izdanju, a poigrala se i color blockingom dodajući svemu jarko crvene detalje. Savršeno je iskombinirala predimenzioniranu sportsku majicu s trendy plisiranom suknjom i definitivno zaslužila biti okrunjena za stil.

 

Think Pink 💕 #pelisterka #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

U crvenom od glave do pete poslala je stajliš pozdrave iz Crne Gore i oduševila nas. Versace pelerina, Dior torbica i Casadei supervisoke čizme iskombinirala je u besprijekorno elegantni monokromni look, koji bi bio savršen i za Valentinovo.

Lila nijansa možda i nije omiljena svima, ali Severinini futurističko izdanje natjerat će vas da ju zavolite i obučete se u nju od glave do pete.

 

Jer još trava nije nikla... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Koliko god jednostavno zvučalo, ne polazi svakome za rukom slaganje odličnih monokromnih outfita, a Severina to očito ima u malom prstu i odlična je stilska inspiracija. 

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0