Moda

Severina bira štake ukrašene kristalima

Svečana dodjela nagrada Večernjakova ruža, nagrada čitatelja Večernjeg lista za najbolje u 2013. iz područja televizije, radija i glazbe, privukla je veliki broj zvijezda koje su se prošetale glamuroznim tepihom u Hrvatskom narodnom kazalištu. Najviše pogleda je mamila pjevačica Severina koja se nakon operacije po prvi put pojavila u javnosti. I to sa štakama koje su ukrašene kristalima.

Severina plijeni pozornost gdje god stigne, a da zablista neće je spriječiti ni nedavna operacija koljena. Poznata pjevačica jednostavno ne zna mirovati. Za Večernjakovu ružu odabrala je bijeli styling koji odiše glamurom.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Riječ je o kreaciji srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza brenda Mihano Momosa. Večernja haljina je jednostavna u svom gornjem dijelu, no donji pernati nadoknađuje svojom teatralnošću. Severina je haljinu kombinirala uz plašt koji je također napravljen od bijelog perja.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Kako je haljina sama po sebi glamurozna i ukrašena, Severina nije napravila pogrešku te styling nadopunjavala većim nakitom. Mala pastelna torbica odlično pristaje svojom bojom. Make upom i lakom na noktima, pjevačica je u kombinaciju unijela jarke boje.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Najviše pozornosti plijenile su Severinine štake. Kako je pjevačica nedavno operirala koljeno, ovo joj je bilo prvo pojavljivanje u javnosti. U maniri prave dive, Severina je odabrala i glam štake o kojima će se dugo pričati. Dok su neki komentirali kako je to pretjerano, drugi smatraju da je pjevačica odlično u svoju korist okrenula čak i operaciju.

Što su ostale zvijezde nosile na crvenom tepihu, provjerite ovdje...

U galeriji detaljnije pogledajte Severinin styling...

Photo: Jurica Galoić/Pixsell

Komentari 0