Moda 23. listopada 2013.

Severina bira kaput s uzorkom

Borna Filić/Pixsell.
1/8

Dvadeset i drugi po redu Schwarzkopf Cro A porter započeo je u srijedu 23. listopada na zagrebačkom Velesajmu. Prve večeri su se među brojnim posjetiteljima našle zvijezde koje su sa zanimanjem došle pogledati modne kreacije domaćih dizajnera, a pažnju je posebno plijenila Severina.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Pjevačica se odlučila za sivu haljinu s naglašenim dekolteom pomoću čipkaste aplikacije, a styling je zaokružila damskim cipelama u boji kestena i zanimljivim kaputom. Crno-bijeli uzorak proteže se cijelim modelom, a efektnost je dodatno naglašena kombinacijom izvezenih šljokica i oblih zakovica. Osim toga, zanimljivi su i prorezi koji služe kao rukavi, a asociraju na pelerinu te krzneni ovratnik koji je dao retro notu kaputu. Severina je i ovaj outfit odlučila začiniti uz upadljivu krunu i naušnice s potpisom Dolce & Gabbana, a crna clutch torbica se odlično uklopila. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Anita Dujić Veljača odabrala je minimalističke komade koje je spojila u razigranu kombinaciju. Trendi kožnu suknju uskladila je uz zanimljiv gornji dio s potpisom Manuela Maligeca koji se sastojao od prozirnog bijelog materijala i nude crop topa jednostavnih linija. Zlatne sandale i šarena velika pismo torba odlično su razbili kombinaciju, baš kao i raspuštena kosa i detalji poput tamnog laka na noktima.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Crna suknja bila je i odabir Petre Nižetić. Zanimljiv model koji izgleda kao da je izrađen od niza debelih resica, Petra je kombinirala uz loose majicu s natpisom. Srebrne salonke i klasična crna pismo torbica dobri su detalji, ali ne tako efektni poput ljubičaste boje kose koja u posljednje vrijeme podiže svaki novinarkin look. Opuštena, ali opet trendi kombinacija u klasičnom Petrinom stilu.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Za razliku od Petre koja voli eksperimentirati modom, Anica Kovač ostaje vjerna klasici. Za ovu prigodu je to bila bezvremenska mala crna haljina Ivana Alduka, ovoga puta u modernijoj varijanti s naglašenim strukom i aplikacijama na području ramena. Crna upadljiva ogrlica, crni lak za nokte i crni statement prsten omogućili su da cipele dođu u prvi plan. Naime, Anica je odlučila unijeti dozu boje uz crvene salonke od brušene kože koje se vežu na gležnju. Odličan detalj koji bi vjerojatno na nekom drugome vizualno skratio noge, ali bivša misica zahvaljujući svojoj visini nema takvih problema.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve posjetio prvu večer Schwarzkopf Cro a Portera...

 

Komentari 0