Moda

Sestrinski dvojac slavi 20 raskošnih i glamuroznih godina brenda Boudoir na modnoj sceni

  • Upečatljiv i drugačiji modni potpis krasi haljine sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević
  • Njihov brend Boudoir ni u ovim vremenima ne odriče se njima svojstvenog raskošnog i glamuroznog dizajna
  • Modna priča ovog kreativnog dvojca započela je prije 20 godina u Zagrebu

Modna priča sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević započela je prije gotovo dvadeset godina upravo u Zagrebu. Ono što izdvaja ove dizajnerice jest što je njihov dizajn drugačiji i pamtljiv. Riječ je o brendu u čijem se središtu nalazi čežnja prema iznimno romantičnim i maštovitim kreacijama, koje obožavateljicama njihovog dizajna, daju onaj potrebni 'x' faktor. 

 | Autor: Pr/Wondaleaf Pr/Wondaleaf

20 godina Boudoira na modnoj sceni

Brend sada slavi gotovo 20 godina na modnoj sceni. Dvadeset godina talenta modnog studija Boudoir sestrinski dvojac obilježio je i novom kolekcijom. "Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si nitko", svojevremeno je govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja te izdvaja u masi istih. Upravo to, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima žele svojim dizajnom prikazati i sestre Boudoir, Morana i Martina.

 | Autor: Pr/Wondaleaf Pr/Wondaleaf

Raskošne i upečatljive kreacije potpis je sestrinskog dvojca

Njihova aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild, naziva "To ti je Boudoir", sumira novi iskorak kreativki i kreatorica koje se, unatoč epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štoviše, slave ju neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefiniraju glamur i što ono predstavlja za žene današnjice.

 | Autor: Pr/Wondaleaf Pr/Wondaleaf

Haljine naglašenih XXL volumena, delikatna čipka kao simbol vječne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane točkice – svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled. Serijom dojmljivih kreacija Martina i Morana tako su puhnule u dvadeset svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novo desetljeće stila koji se najlakše i opisuje upravo rečenicom "To ti je Boudoir" baš zato jer je prepoznatljiv i jedinstven.

Photo: Pr/Wondaleaf

Komentari 0