Moda 08. srpnja 2013.

Šešir ljeti glavu čuva

Thinkstock.
1/11

On nije samo praktičan i neophodan modni detalji koji nas štiti od sunca. On je chic dodatak koji podiže svaki ljetni styling. Zbog toga ni ne čudi što je šešir must have komad!

Šešir je praktičan iz više razloga. On štiti našu glavu od sunca, kosu od štetnih sunčevih zraka, a ujedno pruža i dio zaštite našem licu. Neophodan je na plaži, ali i za dnevne šetnje. Zbog svoje popularnosti raste i njegova potražnja, a svakog ljeta većina highstreet trgovina u svojoj ponudi nudi raznolike modele.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Prvenstveno razlikujemo dva tipa šešira, onaj s manjim i onaj s većim obodom. Elegantne, damske i pomalo teatralne modele vežemo uz onaj s velikim obodom, dok onaj s manjim uz kulerske muške modele.

Kad je popularnost u pitanju definitivno prevladavaju muški modeli jer su praktičniji i privlače manje pozornost. Uz to se lakše kombiniraju uz ostatak ljetnog stylinga od onih damskih s velikim obodom. Zbog toga oni samouvjereno prevladavaju u trgovinama. Uz svaki outfit pašu slamnati modeli u smeđim nijansama, no ako želite osvježite svoju ljetnu kombinaciju, birajte model jarke boje.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Za ovu sezonu je specifično što veliki broj modela je dodatno ukrašen maramama ili cvjetovima. To pruža i odličnu ideju kako svoj stari šešir možete ukrasiti za novu sezonu.

Koji god model šešira za ovo ljeto odabrali, nosite ga cijelo vrijeme, posebno kad ste na plaži. Ako svoj dan planirate provesti u turističkom razgledavanju, šešir je također vaš must have. Uz to se uz pomoć ovog chic i praktičnog modnog dodatka ne moramo brinuti o frizuri.

U galeriji detaljnije pogledajte najbolje modele iz hrvatskih trgovina...

Ostale ljetne fashion&beauty trendove i savjete, pročitajte ovdje.

Komentari 0