Moda

Seksipilan detalj Taylor Swift

U srijedu 25. veljače u Londonu su održane dodjele glazbenih nagrada, popularni Brit Awards, a jedna od zvijezda koja je plijenila pozornost zasigurno je bila pjevačica Taylor Swift. Osim što je osvojila nagradu za najbolju internacionalnu pjevačicu, osvojila je i modne kritičare odabirom neobične haljine koja je naglasila njezin seksipil.

S prednje strane kreacija Roberta Cavallija izgleda kao klasična uska duga crna haljina s crvenim detaljima na bokovima i struku, međutim, s leđa dobivamo potpunu sliku.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Haljinu naime krasi veliki zmaj izvezen od crvene svile dodatno ukrašene perlicama i šljokicama kako bi se pojačao dojam te lagani šlep, a Taylor je naprosto blistala u ovom izdanju. Iako su zmajevi bili motiv koji je krasio brojne komade prije 15-ak godina, očigledno je da ovakav uzorak nikada ne izlazi iz mode.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Naglasak je i ovoga puta ostavljen na samoj haljini i stoga je Taylor od detalja odabrala jedino zanimljive naušnice i decentno prstenje s potpisom Lorraine Schwartz, a frizura i make up su se izvrsno nadopunili uz cijeli styling.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Skupljeni bob i šiške na strani uokvirile su lice, a popularna pjevačica je i ovoga puta odabrala jarko crveni ruž te deblju liniju tušem i umjetne trepavice kojima je naglasila oči. Konačan dojam je klasičan i elegantan uz seksi mladenački detalj.

U galeriji detaljnije pogledaj fotografije...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0