Moda

(Seksi) favorit sezone: obožavamo kožnu suknju!

Modne buntovnice apsolutno obožavaju ove suknje, a bez obzira na niske temperature - kožni model možeš nositi i u najhladnijim mjesecima

Koža više nije ono što je nekad bila - dosadna, crna, klasična modna pojava. Jesen je iz godine u godinu vrijeme kada ona pokaže svoje pravo lice i zasja u punom sjaju. Kada ti dosade traperice i hlače, znaj da uvijek možeš posegnuti za modelom kožne suknje koji će razbiti jesensku (ili zimsku) monotoniju odjevnih kombinacija.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (150 kuna), Bershka (130 kuna), Mango (170 kuna)

Mini ili midi dužine, uski ili široki modeli, jednobojni ili oni sa zakovicama. U bogatoj ponudi high street trgovina svatko može pronaći savršen model za sebe koji će se jednako dobro uklopiti u dnevne i poslovne varijante, ali i one za večernje izlaske.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (600 kuna), H&M (1350 kuna), Zara (230 kuna)

Kada su boje u pitanju, ove sezone ne postoje zabranjene nijanse. Iako još uvijek dominira crna, u ponudi je sve više zanimljivih boja poput crvene ili trule višnje. Jesi li dovoljno hrabre da odabereš upravo neku od njih?

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (130 kuna), Stradivarius (140 kuna), Bershka (150 kuna), Zara (150 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0