Moda

Seksi, ali elegantne: haljine za proslave koje dolaze

Ma probaj odabrati samo jednu: ove su party haljine apsolutno savršene za baš SVE prilike u kojima ćeš se naći nadolazećih blagdana

S obzirom na to da polako, ali sigurno, ulazimo u blagdansku sezonu i pripremamo svoje kombinacije za sve posebne prilike ove zime, pravo je vrijeme da uložiš u nekoliko komada koji vrište PARTY! Slično kao i mi razmišlja i Stradivarius jer je upravo lansirao limitiranu kolekciju od desetak party haljinica za ludu zimu.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Koju ćeš? (cijene redom: 200 kuna, 180 kuna, 230 kuna)

U kolekciji prevladavaju baršun, šljokice i naglašena ramena, a naši su favoriti i mini haljine na jedno rame koje ćeš moći nositi i u ljetnoj sezoni! Naravno, ne moramo naglašavati da su svi komadi super prihvatljive cijene?

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Mini haljinice su mrak! (cijene redom: 230 kuna, 230 kuna, 200 kuna)

Baršunasti mini komadi vladaju high-street trgovinama, a ako si u potrazi za jednom ovakvom - ne trebaš tražiti dalje! Stradivarius je stvarno skupio cijelu kolekciju party modela, a sve što ti uz ovakvu haljinu treba su tvoje omiljene čizmice i nezaobilazni modni asesoar - osmijeh!

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Baršun je glavni hit: 150 kuna, 150 kuna, 280 kuna

Sve obožavateljice crne boje ovu će kolekciju apsolutno obožavati, a s obzirom na to da najskuplji komad košta 280 kuna - ne treba te gristi savjest ako u svoju košaricu ubaciš još koji komad... Jooj, obožavamo blagdane!

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Cijene redom: 200 kuna, 180 kuna, 180 kuna

Photo: Stradivarius

Komentari 0