Moda

See Concept postaje IZIPIZI!

Naočale koje su u vrlo kratkom roku postale omiljeni modni dodatak mnogih Hrvata, mijenjaju ime

Još od svog osnivanja 2010. godine See Concept se odlikuje inovativnošću i neprestanim razvojem nudeći nove kolekcije i suradnju svakoj generaciji i za svaki trenutak u životu. U skladu sa svojim međunarodnim razvojem, te kako bi što bolje izrazio pozicioniranje i osobnost brenda See Concept se odlučio na veliki korak promijenivši svoje ime 10. siječnja 2017.

See Concept postaje IZIPIZI.

 | Autor: arhiva arhiva

IZIPIZI je univerzalan, IZIPIZI je šaren, IZIPIZI je veseo, IZIPIZI je...lagan!

Ovi pridjevi određuju vrijednosti brenda i stanje svijesti tima od samih početaka ove avanture. IZIPIZI je svježe, jednostavno i zabavno ime za brend, a to je upravo ono što se traži, te se time ističe vrijednost, sposobnost i stil.

 | Autor: arhiva arhiva

A što Vam IZIPIZI obećava u budućnosti?

Novo ime koje će pratiti još više dizajna, inovativnosti, noviteta, boja... Koncept, kvaliteta, pakiranje, web stranica, društvene mreže i distribucijske mreže ostaju isti, samo ime se mijenja!

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći: naočale za čitanje, naočale za ekran, sunčane naočale s dioptrijom, sunčane naočale bez dioptrije, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. A sama promjena imena popraćena je predstavljanjem novog hiper – trendy Glacier modela naočala.

 | Autor: arhiva arhiva

IZIPIZI je odlučio osuvremeniti i preosmisliti kultne planinske naočale iz sredine 20. stoljeća.

Glacier, sa svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje te štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina, ali i u šetnji gradom. Glacier model dostupan je u 6 različitih boja.

 | Autor: arhiva arhiva

IZIPIZI okviri veselih boja i uzoraka kreću u novu avanturu zabavnijeg čitanja, skijanja, uživanja u suncu – krenite i Vi.

Photo: arhiva

Komentari 0