Moda

Scarlett Johansson izgleda fantastično u rozom kombinezonu

Scarlett Johansson se u nedjelju 12. travnja pojavila na dodjeli MTV nagrada u koraljno ružičastom kombinezonu dugih rukava.

Umjesto da sasvim očekivano uskoči u raskošnu večernju haljinu ili usku minicu, Scarlett se odlučila na nešto potpuno drugačije. Za razliku od većine zvijezda odabrala je kombinezon i to u intenzivnoj ružičastoj boji. Osim što je kombinezon apsolutni modni hit, glumica je pazila i na izbor boje pa je tako izabrala ružičastu koja je također veoma popularna.

 | Autor: Lionel Hahn/Press Accociation/PIXSELL Lionel Hahn/Press Accociation/PIXSELL

Što se tiče samog kombinezona isti je djelo dizajnera Zuhaira Murada iz njegove predjesenke kolekcije za 2015. Moramo priznati kako je ovaj komad pravi odmak od Murada kakvog inače poznajemo budući da je ovaj veliki dizajner poznat ponajviše po svojim veličanstvenim večernjih haljinama. Ipak, njegov osebujan utjecaj itekako je očit ne samo u minucioznoj posvećenosti kroju nego i u ornamentalnim cvjetnim detaljima iznad struka i na prsima kojima je toliko sklon.

 | Autor: Lionel Hahn/Press Accociation/PIXSELL Lionel Hahn/Press Accociation/PIXSELL

Scarlett je look upotpunila pastelnom tirkiznom clutch torbicom i sandalama Sophie Webster zanimljivog naziva „Nicole Pineapple“ čije ime govori sve. Sačinjene od trakica u boji kombinezona i torbice, dakle u ružičastoj i tirkiznoj, zavodljivost njihovih boja okupirala je pažnju. U cjelokupan dojam dobro su se uklopile viseće naušnice kao i make up koji je svojim tonovima pratio cjelokupnu kombinaciju.

 | Autor: Lionel Hahn/Press Accociation/PIXSELL Lionel Hahn/Press Accociation/PIXSELL

Glumica je odlučivši se na ovu kombinaciju dokazala da elegancija i seksepil ne leže isključivo u zanosnim dugim haljinama ili pripijenim minicama, nego i u komadima koji na prvi pogled u sebi nose dašak maskuliniteta.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Lionel Hahn/Press Accociation/PIXSELL

Komentari 0