Moda

Scarlet Johansson zna nositi cvjetni uzorak

Scarlett Johansson sudjelovala je u nedjelju 21. srpnja na Comic-Conu u San Diegu povodom najave novog filma 'Kapetan Amerika'. Glumica se odlučila za za haljinu klasičnog kroja i cvjetnog uzorka u upadljivim bojama.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Haljina modne kuće Versace obiluje neonskim nijansama i motivima cvijeća, ali dojam nije toliko upadljiv zbog klasičnog, uskog kroja haljine. Upravo taj kroj najbolje stoji mladoj glumici i na elegantan način ističe liniju tijela i obline. Zbog upadljivih boja na haljini, Scarlett je oprezno kombinirala jednostavne crne cipele na špic s visokom potpeticom i dva upadljiva zlatna prstena.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Make up se bazira na debljoj liniji tušem na očima i crnom olovkom na donjem waterlineu. Jagodice i obrazi su naglašeni kombinacijom breskvastog rumenila i bronzera, dok su usnice lagano istaknute sjajilom u nude nijansi. Glumica već dulje vrijeme preferira ombre frizuru, a svoje blage kovrče je ovom prigodom pustila da padaju u jednostavnoj frizuri s raspuštenom kosom. Upravo su se kosa i make up odlično nadopunili uz ljetni styling popularne glumice koja je ovom prilikom djelovala elegantno, ali istovremeno opušteno.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0