Moda

Saznaj zašto je četvrtak najbolji dan za šoping

Mrak Četvrtak u Designer Outletu Croatia donosi dodatne popuste na vaše omiljene brandove

Dani u tjednu igraju veliku ulogu u našim životima, prema njima organiziramo svoje vrijeme, obveze i dnevne zadatke. Već je poznato da je ponedjeljak ocijenjen kao najgori dan u tjednu, a utorak i srijeda ne tako omiljeni radni dani koji su još uvijek jako daleko od vikenda. Kaže se da je četvrtak mali petak i idealan dan za shopping kako bi se za vikend odmorili i vrijeme provodili s vašim najmilijima. 

Osim toga, još jedan dobar razlog za shopping je Mrak četvrtak u Designer Outletu Croatia kada vas očekuje dodatnih -30% popusta na već snižene outlet cijene vaših omiljenih brandova. Treba li vam još koji razlog za shopping četvrtkom?

U novu proljetnu sezonu uđite s inspirativnim modnim komadima koji će zaokružiti cijeli outfit i zajedno s prvim sunčanim danima uljepšati vašu garderobu za nadolazeće i dugo iščekivano proljeće.   

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Jedan od must-have komada koji svaka žena treba imati je ugodan i kvalitetni proljetni kaput. Važno je da bude udoban, mekan i stylish. Upravo je najbolja stvar kod ovakvih komada to što ih možete kombinirati u svim varijantama, od sportskih s trenirkama do elegantnih uz haljine. Nosite ga s remenom ili prebacite preko ramena i chic izgled je zagarantiran.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Iako su vedrije boje i svijetle nijanse obilježje toplih i sunčanih mjeseci, to ne znači da se u to vrijeme morate odreći vječnog modnog klasika - crne boje. Toliko jednostavna, a toliko moćna. Simbol je snage i samopouzdanja, a u njezinim kolekcijama svake sezone nalaze se najpoželjniji odjevni komadi i modni dodaci. Pa će tako outfit koji spaja klasični oversized sako, crne hlače i dodatke u istoj boji biti jedna od poželjnijih kombinacija. 

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Bez obzira koji stil njegujete, klasični krojevi, jednostavne linije i elegantni detalji nikad ne izlaze iz mode. Rezervirajte 10. ožujak za Mrak četvrtak te odaberite svoje omiljene outfite s dodatnih -30% popusta kod vaših najdražih brandova od kojih izdvajamo: Hugo Boss, Ted Baker, Patrizia Pepe, GAP, Guess, Superdry, Pepe Jeans, Desigual.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Za samo 20 minuta vožnje od centra Zagreba, čeka vas najbolja ponuda modnih komada koji će vam uljepšati dolazak proljeća. Obavite shopping u Designer Outletu Croatia i neka drugi četvrtak u mjesecu postane dan ispunjen veseljem i pozitivnom energijom. Kako ne biste ništa propustili sve mrak popuste provjerite i na https://www.designeroutletcroatia.com/.

Vidimo se!

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.

Photo: Designer Outlet Croatia