Moda
Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane 1/7

Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane

Ljubiteljice elegancije uživat će u novim mokasinkama savršenim za svaku priliku

Proljetna garderoba daje pregršt ideja za zanimljive modne kombinacije. Mokasinke su uvijek bile povezane s ugodnim životom, godišnjim odmorom i prije svega udobnim stylingom. Cipele koje su nekad davno bile simbol visoke klasike danas su jedan od osnovnih elemenata modernog i urbanog stila. 

Za toplije dane kada svoj ormar želite obogatiti klasičnim komadom, ara Shoes mokasinke su idealan izbor. Nove ara Shoes mokasinke rađene su od prirodne kože s mekanim kožnim uloškom koji pruža izvrsnu savitljivost potrebnu za prirodno kretanje stopala. Nova kolekcija ara Shoes mokasinki napravljena je od mekanih materijala za lagano nošenje, a uložak cipele podstavljen je s High soft efektom kako bi se vaša stopala  osjećala ugodno, a hodanje bilo još ugodnije. Omiljene mokasinke možete pronaći u proljetnim bojama: bijeloj, bež, mornarsko plavoj, zelenoj ili klasičnoj crnoj boji.

Ovaj bezvremenski komad klasičnog kroja nosite u ležernim varijantama, uz midi suknju za razigrani proljetni outfit ili na večernju kombinaciju gdje metalni remenčići na cipeli nikada neće izgledali elegantnije. Mokasinke također izgledaju sjajno u kombinaciji s uskim trapericama te odaju opušten i elegantan izgled za proljeće ili jesen. 

Bez obzira na to volite li elegantne crne ili u boji, bezvremenske i kvalitetne mokasinke nosit ćete nekoliko sezona za redom. 

Model koji je iz sezone u sezonu must have i sve druge modele ara obuće možete pronaći u 12 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Photo: Instagram/@arashoes.hrvatska