Moda

Savršena torbica koja će nam trebati ove jeseni: imaju je i Celine i Mango

Smeđa boja ove je godine više nego uspješno napravila tranziciju iz tipično jesenske boje u ljetnu sezonu. Haljine su smeđe, sandale su smeđe... No, torbice ipak kao da su se oduprle toplinskom valu. I dalje ljetom vladaju cekeri, platnene torbe, rafija, velike dimenzije (pogodne i za plažu), a torbice manjih dimenzija i dalje volimo nositi u bojama. Crvenoj posebice, a prolaze i one tirkizne, jarko zelene ili pak vječne bijele... Zato nas je ova konkretna torbica iz Manga odmah asocirala na rujan i povratak u grad, na posao... Jer, i ti će dani doći.

Riječ je o torbi za nošenje preko ramena s metalnim zatvaračem, novoj u Mangovoj ponudi. Ugodne smeđe boje duhana i kožna (od umjetne kože, doduše) učinila nam se kao komad koji će nam dobro doći u narednim mjesecima i koji će biti dobra promjena u odnosu na ljetne modne dodatke. Pravi povratak klasici koje ćemo se već i zaželjeti.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; Torba za nošenje preko ramena s metalnim zatvaračem (49,99 eura)

Naravno da ima i dodatni plus (ili nam se upravo zbog toga najviše i svidjela?) - neodoljivo podsjeća na model brenda Celine Classic. Koji se više ne može naći u prodaji, osim na stranicama koje prodaju robu iz druge ruke. Razlog više da posegnemo za Mangovim proizvodom, ne mora samo cijena biti razlog...

Što kažeš? Sličnost je frapantna, zar ne?

 | Autor: Celine Celine Foto: Celine; Small Classic bag in box calfskin

No, to nije sve! Ne "skidaju" samo high street ili još jeftiniji brendovi s Temua skupe komade renomiranih modnih imena. Evo skoro identične torbice i kao proizvoda francuskog brenda A.P.C. koji se opisuje riječima: "francuski brend odjeće poznat diljem svijeta po kreativnosti, autentičnosti i trajnosti svojih proizvoda". Ne znamo baš za autentičnost njihove torbice Grace, nama je pljunuta Celine...

 | Autor: A.P.C. A.P.C. Foto: A.P.C. Grace Small torbica od glatke kože u boji lješnjak smeđa (680,00 eura) Ok, kopča je malkice drukčija, ali to je to, A.P.C.-ova i Celine torbica prije godinu su dana postale vrlo popularne. A.P.C. dolazi u mnoštvu boja, ali i materijala (postoji, na primjer, i krznena, i s dijelovima od trapera itd.), a cijene se kreću od 680 eura za small verziju naviše. Evo još nekih od boja, baš su super.

 | Autor: A.P.C. A.P.C. Foto: A.P.C. Grace Small torbica od glatke kože u boji crvenog vina (680,00 eura)  | Autor: A.P.C. A.P.C. Foto: A.P.C. Grace Small torbica od glatke kože u boji maslinasto zelena (680,00 eura)  | Autor: A.P.C. A.P.C. Foto: A.P.C. Grace Small torbica od glatke kože u ružičastoj boji (680,00 eura)

Mango svoj duplić nudi samo u smeđoj i crnoj verziji, ali cijena mu je neodoljiva.

Photo: Celine

Komentari 0