Moda

Savršen spoj! Donosimo 3 looka kao stvorena za Valentinovo!

Najromantičniji dan u godini nam se približava, pa se sve više okrećemo za romantičnim kombinacijama u crvenim i ružičastim tonovima. Valentinovo je dan zaljubljenih, ali nema razloga da ga ne proslavite – ako ne u društvu bolje polovice, onda u krugu prijatelja! U nastavku vam donosimo preslatke kombinacije nosive u svim prigodama ovog Valentinova! Savršen spoj torbice i cipela ovog Valentinova potražite u Deichmann trgovinama gdje ćete trendy i elegantne torbice pronaći na sniženju od minimalno 20%!

Za Valentinovo slatko poput slatkiša!

Valentinovo je savršena prilika da isprobate modne kombinacije s upečatljivim komadom u ružičastoj boji. Basic odjevnu kombinaciju u neutralnoj boji podignite prigodnim kaputom, sakoom ili modnim dodatcima u nježnim tonovima ružičaste. Ova romantična kombinacija slatka poput slatkiša koji se daruju na dan zaljubljenih posebno će dobro izgledati ako ostatak outfita bazirate na bijelim ili bež komadima, a to mogu biti dolčevite ili bluze uparene s elegantnim hlačama ili lepršavim suknjama. Ovakav styling možete učiniti nosivim kombinirate li ga s klasičnom siluetom torbice i udobnom obućom poput trendovskih bijelih chelsea čizama!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Što je Valentinovo bez crvene?

Uz velik izbor nijansi i tonova crvene svaka će žena pronaći svoju idealnu kombinaciju. Crvena je jedna od onih boja koje na svima izgledaju savršeno i pomažu da se osjećamo samouvjereno i ženstveno. Za izlazak na Valentinovo odaberite crvenu haljinu koju gotovo svaka žena ima u ormaru, uživajte u kombiniranju crvenih naglasaka uz izbor obuće ili torbice, a sve zaokružite elegantnim kaputom! Ove sezone hit komad su kožne torbice s metalnim drškama u zlatnoj boji, a upravo takvu po sniženoj cijeni pronašli smo u Deichmannu! Uz mogućnosti koje donose komadi u boji ljubavi, crvenu ćete nastaviti nositi i nakon Valentinova!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Naglasite ženstvenost!

Ovog Valentinova naglasite svoju ženstvenost birajući klasične siluete koje naglašavaju oblik ženskog tijela. Posegnite za haljinama i suknjama koje će naglasiti struk, istaknite svoj omiljeni dio tijela i odvažite se isprobati neočekivane krojeve i siluete. Igranje teksturama, voluminozne bluze ili suknje vašem će stylingu podariti dozu zaigranosti, a pritom ćete izgledati profinjeno i ženstveno. Odlučite li se za kombinaciju kratke haljine ili suknje, svoje noge dodatno naglasite izborom visokih čizmi u crnoj boji koje će vizualno izdužiti figuru. Uz bezvremenske visoke čizme birajte modne dodatke u crnoj boji kako bi cjelokupna kombinacija bila izbalansirana. Mi smo odabrali mini clutch torbicu zanimljivog detalja!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Ovog Valentinova u Deichmannu vas čeka savršen spoj elegantnih čizmica i cipela te trendy torbica koje ćete ususret danu zaljubljenih pronaći po posebnim sniženim cijenama. Ne zaboravite, na sve nesnižene torbice Deichmann vam od 12. do 14. veljače donosi 20% popusta! Uz ovakvu ponudu, u Deichmann modele zaljubit ćete se već na prvi pogled!

Photo: Deichmann