Moda

Savršen pulover od kašmira u 8 boja ima Mango. Ovaj bi se uklopio i u stil Greer Winbury

  • Dane pred nama ne možemo zamisliti bez toplih i mekih džempera koje odijevamo čim temperature malo padnu 
  • Iako su gotovo svi džemperi meki i lijepo dizajnirani, većina njih je načinjena od poliestera, akrila i tek malo vune što značajno utječe na njihovu izdržljivost, ali i osjećaj koji ostavljaju na našoj koži 
  • Stoga se najkvalitetnijim džemperima smatraju oni koji su u potpunosti načinjeni od kašmira. Jedan takav pronašli smo u Mangu i jako nam se sviđa što dolazi u čak osam boja 
  • Pročitaj također: Džemperi od kašmira uvijek su dobro ulaganje, a ovih 12 modela rado bismo imali u ormaru

Iako džempere, s dolaskom jeseni, možemo pronaći u baš svakom dućanu i svi se možemo složiti da su im krojevi, boje i uzorci zaista prekrasni te da im niti cijene nisu pretjerane, moramo se podsjetiti na to da i njihova kvaliteta treba imati veliku ulogu prilikom odabira. Naime, brojni su džemperi načinjeni od sintetičkih materijala poput poliestera i akrila koji, osim što koži ne dozvoljavaju da diše, nisu niti dugotrajni, odnosno vrlo lako se mogu rastegnuti, boja im nije postojana te nakon samo nekoliko pranja više ne izgledaju kao kada smo ih kupili. 

Upravo zato je važno odabrati one koji su načinjeni od prirodnih materijala poput kašmira. Okej, džemperi od kašmira nešto su skuplji od onih koji su napravljeni od nekih drugih materijala, ali su vrijedni investiranja jer su prilično dugotrajni, a mnogi kažu i kako su ulaganje za cijeli život. Također, iako su nešto skuplji, više nisu rezervirani samo za luksuzne dućane već džempere od 100 posto kašmira sve češće možemo pronaći i u high street dućanima poput, recimo, Manga u kojemu smo pronašli odličan džemper od kašmira koji dolazi u čak osam boja.

 | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)

 | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)

Naime, radi se o tankom džemperu klasičnog, ravnog kroja s okruglim izrezom koji je tanko pleten tako da nije rezerviran samo za najhladnije dane. Također, na sebi nema nikakav uzorak što ga čini zaista svestranim komadom koji će odlično funkcionirati u svim prilikama bez obzira na to radi li se o crvenoj, lila, bež, crnoj, sivoj, bijeloj, smeđoj ili pak svijetlo plavoj boji koju smo odmah zamislili na vječno elegantnoj Greer Winbury koju je Nicole Kidman utjelovila u jako popularnoj seriji The Perfect Couple

 | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)  | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)  | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)

Ovaj divni džemper odlično će funkcionirati samostalno, ali za nešto profinjeniji izgled ispod njega možemo nositi i košulju čija će kragna provirivati kroz okrugli izrez. Također, super će se slagati s trapericama svih krojeva i minicama za casual izgled, ali i s hlačama na crtu za poslovni look. 

 | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)  | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)  | Autor: mango mango Foto: Mango, pulover od kašmira (119 eura)

Ovaj džemper dolazi u veličinama od XS do XL, a cijena mu iznosi 119,99 eura što je, zapravo, sasvim realna cijena za komad koji je u potpunosti načinjen od kašmira.

Photo: mango

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450