Moda
satenska suknja

Satenska suknja komad je koji ćemo nositi jednako u ljeto kao i na jesen

  • Od chic do opuštene kombinacije, satenske suknje se sjajno uklapaju u sve sezone
  • Ljeti ih nosimo uz lepršave topove i sandale
  • Jesensko lice dobivaju uz bluze, sako i pulovere

Duga satenska suknja uvijek je dobar odabir, posebice ako želiš postići malo uglađeniji i profinjeniji look. Ovakve suknje su svestrane i ne samo da se mogu nositi ljeti, već se savršeno uklapaju i u jesensku garderobu!

satenska suknja | Autor: Instagram@mycodeofstyle Instagram@mycodeofstyle satenska suknja | Autor: Instagram@itsanchana Instagram@itsanchana

Čak i ako vremenske prilike trenutno ne idu u prilog tome, jesen dolazi brže od očekivanog. Ali ako se, poput nas, ne želiš tako brzo odreći svoje prozračne, lagane ljetne odjeće, onda za tebe imamo odličan trend koji se može jednako dobro nositi ljeti kao i na jesen i na ljeto. Satenske suknje djeluju posebno svježe te se s lakoćom mogu kombinirati s brojnim it-komadima.

Kombinacija s elegantnom košuljom

satenska suknja | Autor: Instagram@monikh Instagram@monikh

Satenska suknja izgleda chic i klasično s blago predimenzioniranom košuljom. Ovakav look odiše čistom elegancijom, a istovremeno djeluje nevjerojatno prozračno i jednostavno. Za posebno moderan izgled, preporučujemo da košulju vežeš u čvor na dnu ili ostaviš nekoliko gumba otkopčanih tako da ležerno pada s ramena.

satenska suknja | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: COS (518,90 kn), H&M (142,90 kn), s.Oliver (450,90 kn)

satenska suknja Možda vas zanima Satenske suknje uvijek će pružiti dozu elegancije, pronašli smo baš lijepe u dućanima Rubrika Moda Moda

Kombinacija sa sakoom

satenska suknja | Autor: Instagram@itsnajmaahmed Instagram@itsnajmaahmed

Bilo za poslovne sastanke ili odlazak na večeru, satenska suknja u kombinaciji sa sakoom uvijek je pravi izbor. Duge plisirane suknje izgledaju posebno lijepo uz klasičan sako ili model s naglašenim strukom. Ovisno o prilici, look se može upotpuniti s parom cool tenisica ili otmjenih salonki.

satenska suknja | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Zara (499,90 kn), Weekend Max Mara (1.909,00 kn), Reserved (329,90 kn)

Kombinacija s dugim rukavima

satenska suknja | Autor: Instagram@camillecharriere Instagram@camillecharriere

Široki dugi rukavi ili ležerna majica navučena preko maksi suknje i savršen styling je gotov u trenutku! Par cool tenisica i moderna torba na rame savršeno zaokružuju casual izgled i ostavljaju mjesta za uzbudljive dodatke kao što su veliki upečatljivi nakit ili trendi bejzbolska kapa.

satenska suknja | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mango (249,90 kn), Lovechild, Zalando (695,00 kn), Bershka (69,90 kn)

satenska suknja | Autor: Instagram@elizabethdaisy Instagram@elizabethdaisy

Zara je upravo objavila bijelu verziju viralne ružičaste slip haljine - savršena je i za mladenke Možda vas zanima Zarina megapopularna slip haljina sad dolazi u novoj boji. P.S. savršena je i za mladenke Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@ninaleacaine

Komentari 0