Moda

Sarah Jessica Parker promašila odabirom torbice

U ponedjeljak 25. lipnja u Londonu je održana press večer za mjuzikl „Charlie and the Chocolate factory“, a na crvenom tepihu doslovno je blistala glumica Sarah Jessica Parker.

Poznata po svojoj ulozi novinarke Carrie u seriji „Seks i grad“ koja obožava modu, a zadnje novce bi dala za cipele, postigla je status modne ikone, djelomično zahvaljujući i samoj ulozi. No, Sarah nije stilski blistala samo preko malog ekrana, njene kombinacije na red carpetu privlače pozornost svojom razigranošću, ženstvenošću i dozom ekstravagancije.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Za londonski crveni tepih Sarah je odabrala prugastu sjajnu haljinu s potpisom Marc Jacobsa. Okomite pruge izdužile su glumičinu figuru, a dugim rukavima uspješno je prekrila ruke koje su glavna Sarahina bolna točka. Dužina haljine do tik ispod koljena odlično pristaje njenoj figuri, a klasične crne salonke odlično su zaokružile ovaj styling.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Zamjerka ide modnih dodacima. U oči bode torbica s malim remenom. Jasno je zbog čega je Sarah odabrala upravo nju – također sjajna, pristaje uz haljinu. No, njen oblik narušava styling. Djeluje kao da je Sarah odabrala prvu torbicu koja joj je došla pod ruku. A znamo da zvijezde svoj red carpet look smišljaju danima unaprijed.

Od nakita glumica se odlučila za sat s crnim remenom koji je precasual za ovakvu vrste haljine. Bilo bi odlično da je Sarah išla do kraja i svoj styling upotpunila u duhu 20-tih, dojam bi bio potpun. Ovako se čini kao da je glumica na brzinu skombinirala look vodeći se prema onim očitim poveznicama koje je često izbjegavala.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0