Moda

Sandra Elkasević i Adriana Ćaleta Car imaju isti ukus za badiće, nose isti Magda Butrym bikini. Evo ga!

  • Sandra Elkasević ex Perković i Adriana Ćaleta-Car objavile su fotografije u identičnom modelu kupaćeg kostima
  • Naša atletičarka u njemu je proslavila rođendan, a supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara u njemu na plaži tražila sunce...
  • Obje dame nose odličan Magdy Butrym kupaći kostim. Evo gdje ga kupiti i kolika mu je cijena...

Sandra Elkasević ex Perković podijelila je na svom Instagram profilu sliku povodom svog 34. rođendana u zabavan tekst: "Malo starija i još puno nevjerojatnija. 34 godine i nikad se nisam osjećala tako fenomenalno!"

Naravno, počele se pljuštati čestitke, kako rođendanske, tako i one za fantastičan izgled (čestitamo, slažemo se!) jer Sandra se fotkala u dugom, rastvorenom ogrtaču za plažu, kupaćem kostimu i Hermès Oran natikačama, sve u crnoj boji. I s veeelikim rođendanskim buketom.

Svaka čast ostalim dobro odabranim komadima, nama je ipak pozornost privukao fantastičan kupaći kostim. 

Riječ je o modelu brenda Magda Butrym, zanimljivom dvodjelnom kupaćem kostimu s ukrasnim biserima i puno trakica koji na prvu čak izgleda kao jednodjelni badić. Ali nije. Lijepo je to pokazala Adriana Ćaleta-Car koja je isti badić odjenula nekoliko dana ranije, na nekoj francuskoj plaži... Kako je vrijeme nije poslužilo, ispod oblačnog neba je napisala: "Kad ne možeš pronaći sunčev sjaj, budi sunčev sjaj". Zgodno, ali mi smo opet najviše gledali u Magda Butrym kupaći kostim...  

Riječ je o dvodjelnom komadu, pronašli smo ga na stranici Farfetch, a cijena za gornji dio je 514 eura, a za gaćice 462 eura. Grudnjak je bandeau kroja s halterneck, odnosno vezanjem oko vrata, dok donji dio čine udobne, ne previše oskudne gaćice. Naravno, krupni biseri, točnije imitacija bisera, razmješteni po ukrasnim trakicama (nemaju drugu funkciju osim učiniti kupaći kostim zanimljivijim) čine ovaj model tako atraktivnim.

 | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch; Magda Butrym kupaći kostim (gornji dio 514,00 eura, donji dio 462 eura)

 

 

Photo: Instagram @discus70queen

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450