Moda 09. siječnja 2014.

Sandra Bullock u floralnom uzorku

Guliver Image/Getty Images, Camerapress.

Sandra Bullock je zablistala na crvenom tepihu na dodjeli People's Choice Awards u srijedu 8. siječnja u Los Angelesu. Glumica je za ovu prigodu odabrala nešto drugačiju haljinu od onih koje smo navikli vidjeti kod nje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images, Camerapress Guliver Image/Getty Images, Camerapress

Dobitnica nagrade za najbolju glumicu u filmu 'Gravitacija' tako se odmaknula od svojih dugih sirena haljina kojima je godinama bila vjerna. U posljednje vrijeme je se češće može vidjeti u kraćim haljina koje otkrivaju noge i prate liniju tijela, ali na malo drugačiji način. Haljina s potpisom Petera Pilotta kombinira izvezene cvjetne detalje u zelenim, bijelim i žutim bojama, dok haljinom dominiraju mornarski plava nijansa i svijetlo plava postava. 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images, Camerapress Guliver Image/Getty Images, Camerapress

Kako bi naglasak ostao na haljini, Sandra nije kombinirala nikakav nakit već je uskladila tamnoplavu lakiranu Jimmy Choo clutch torbicu i odlične salonke u špic s potpisom Kurta Geigera. Upravo su salonke u zelenoj boji s uzorkom zmije jako dobro zaokružile čitav look. Glumica je kosu raspustila da nemarno pada, a make up je vrlo decentan i u zemljanim tonovima koji kombiniraju smeđi smokey eyes i izraženije trepavice te nude ruž za usne. Iako bi eventualno jači make up i podignuta kosa u zalizani visoki rep bolje pristajali uz haljinu, Sandra je izgledala odlično.

Komentari 0